HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na aktivnom eventu pod nazivom ,,Započni dan uz Nutribullet i Suzanu Moj Trener“ predstavljen je Portable – blender koji se prilagođava vašem dinamičnom načinu života, omogućavajući vam energiju u pokretu dok uživate u svojim omiljenim napitcima gdje god se nalazili. Bilo da je u pitanju proteinski shake nakon treninga, osvježavajući koktel pored bazena ili smoothie za doručak u prirodi, Portable je spreman ispuniti sve vaše želje. Najbolje od svega? Njegov dizajn koji imitira bočicu osigurava direktnu konzumaciju, bez potrebe za dodatnim priborom!

,,Energija nas spaja i pokreće, a uz Nutribullet tako je jednostavno, praktično i brzo pokrenuti ju sada i u pokretu. Nutribullet Portable – izaberi boju koju voliš i kreni u novi dan!“ – poručila je Nataša Bagić, marketing manager, DeLonghi Group.

Red rekreacije, red miksanja i red dobre zabave obilježili su ovaj event kojem su prisustvovali
brojni uzvanici koji prakticiraju zdravi način života i tjelovježbu. Uz zdrave snackove, DJ-a i
nezaobilazni Portable – nutribullet je pokazao kako aktivan život može biti zabavan, jednostavan i praktičan.

Uzvanici su, osim treninga pod vodstvom Suzane Moj Trener, imali priliku testirati snažnu
oštricu i motor novog uređaja koji su dovoljno jaki da usitne i smrznute sastojke. Zahvaljujući
USB-C priključku Portable je u manje od 90 minuta bio spreman za miksanje na otvorenom i bezbrižnu konzumaciju tijekom, prije i poslije treninga. Također, kako bi se upotpunila njegova praktičnost, ovaj vrhunski partner u zdravom životu ne zahtijeva ručno čišćenje, zbog čega je bilo dovoljno pomiješati vodu s nekoliko kapi deterdženta i miksati dok se sam ne očisti.

Više o nutribulletovom novom uređaju možete pronaći na: www.nutribullet.com

Portable

druge vijesti