HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Da je riječ o vrhunskom pametnom telefonu potvrđeno je i na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni gdje je dobio titulu „jednog od najprivlačnijih Android flagship modela dostupnih ove godine“. Osim toga, HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka 2024., a ističe se u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom.

Drugim riječima, HONOR Magic6 Pro donosi novu eru pametne fotografije koju pokreće umjetna inteligencija, čime transformira budućnost slikovnog iskustva s revolucionarnim nadograđenim sustavom kamera HONOR Falcon tehnologije. Ovaj sustav obuhvaća široku kameru od 50 MP, ultraširoku kameru od 50 MP i priskopsku telefoto kameru od 180 MP, koristeći ogroman potencijal AI tehnologije kako bi osnažio korisnike za snimanje sportskih fotografija s impresivnim detaljima. S periskopskom telefoto kamerom od 180 MP koja omogućuje do 100x digitalni zum, korisnici mogu zabilježiti proširene slike s iznimnom jasnoćom. Kada je riječ o sportskoj fotografiji, profesionalni fotografi favoriziraju telefoto objektive jer pružaju perspektivu iz blizine koja je ključna za snimanje tijekom sportskih događaja.

PROČITAJTE: HONOR predstavlja potpuno novu strategiju “AI za sve situacije” na MWC-u 2024

Također, novi pametni telefon HONOR Magic6 Pro dolazi s najotpornijim staklom zaslona u industriji čija je otpornost potvrđena i SGS-ovom certifikacijom s pet zvjezdica. Zaslon ovog pametnog telefona sadrži napredne materijale s 50% poboljšanjem gustoće kristala, što poboljšava njegove sposobnosti apsorpcije udaraca do 10 puta, u usporedbi s običnim staklom1. Kao nadogradnja njegove izdržljivosti, HONOR Magic6 Pro ima vodeći u industriji 6,8-inčni LTPO Eye Comfort zaslon2 male potrošnje, koji pruža iznimno iskustvo gledanja, dok daje prednost dobrobiti korisnika s nizom inovacija usmjerenih na čovjeka. To uključuje najviše 4320 Hz PWM3 zatamnjivanje u industriji, dinamičko zatamnjenje, prilagodljivi cirkadijalni noćni prikaz i značajku Nature Tone.

honor

Prepoznajući sve veću važnost trajanja baterije, HONOR Magic6 Pro dolazi s potpuno novom, drugom generacijom silicij-ugljične baterije s HONOR E1, čipsetom za upravljanje potrošnjom za poboljšanje energetske učinkovitosti. 5600 mAh4 pokazuje izvrsne performanse pri niskim temperaturama, korisnici mogu reproducirati YouTube video 81 minutu5 na -20°C sa samo 10 % baterije. Uz to, uz HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge6 od 66 W, korisnici mogu napuniti HONOR Magic6 Pro do 100% u samo 40 minuta7, omogućujući korisnicima brzo punjenje uređaja u pokretu.

Kao globalni tehnološki brend koji kontinuirano u samo središte razvoja svojih proizvoda stavlja korisnika i razumijevanje njegovih potreba, HONOR je značajno unaprijedio novi pametni telefon HONOR Magic6 Pro s najnovijim MagicOS 8.0 operativnim sustavom temeljenim na Androidu 14, koji korisnicima pruža besprijekorno i inteligentno iskustvo.

Još jedna od istaknutih značajki je i Magic Portal koji koristi snagu umjetne inteligencije za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika pa, s tim razumijevanjem, uređaj korisnike usmjerava na odgovarajuće sistemske aplikacije. Ova revolucionarna značajka transformira način na koji korisnici pristupaju svojim aplikacijama i s njima komuniciraju, nudeći im intuitivno i personalizirano iskustvo. HONOR Magic6 Pro uvodi i inovativnu Magic Capsule značajku, koja omogućuje multimodalnu interakciju putem zaslona osjetljivog na dodir. Kada korisnici dodirnu obavijest na vrhu zaslona, Magic Capsule se proširuje kako bi ponudila dodatne informacije vezane uz obavijest, poboljšavajući korisničko iskustvo i nudeći brz i praktičan pristup relevantnim informacijama.

honor

Dostupnost

Novi premium pametni telefon HONOR Magic6 Pro je dostupan kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura, a dolazi u crnoj i zelenoj boji.

Za više informacija posjetite HONOR online na: www.hihonor.com/hr

druge vijesti