O nama

MISIJA

Utjecati i inspirirati vjerodostojnim, ekskluzivnim i zabavnim sadržajem na pozitivan, svečan i ljubazan način, zahvaljujući strogom uredničkom integritetu.

POVIJEST HELLO-a

HELLO! je vodeća publikacija o životnom stilu i slavnim osobama, poznata po pozitivnom izvještavanju te nenadmašnim ekskluzivama iz svijeta bogatih i slavnih koje zabavljaju publiku od 1988.

Tijekom godina HELLO! se transformirao iz male izdavačke mrežne stranice koju je pratilo tiskano izdanje u utjecajnu svjetsku medijsku grupaciju.

HELLO! je dio HOLA grupe koja je 1944. godine u Barceloni počela izdavati časopis HOLA. Supružnici Antonia Sanchez Gomez i Mercedes Junco Calderon pokrenuli su ovo izdanje s ciljem donošenja glamura u živote svojih čitatelja. Uvijek aktualni HOLA! i HELLO! ostaju vjerni svojim principima novinarstva – pozitivni, visoke vizualne kvalitete i slavljenički. Na taj način omogućavaju svojim čitateljima da na trenutak pobjegnu u svijet bogatih i slavnih, inspiriraju se, raspolože i zabave.

S uredima u Londonu, New Yorku i Torontu, HELLO! magazin nudi jedinstven korisnički doživljaj na tri glavna tržišta: Ujedinjeno kraljevstvo, SAD i Kanada. Međutim, naše čitateljstvo je globalno rasprostranjeno: imamo publiku u Australiji, Indiji, Europi i raznim drugim dijelovima svijeta.

VRIJEDNOSTI

HELLO! je ponosan na svoju filozofiju vjerodostojnog i pozitivnog izvještavanja te na svoj slavljenički pristup. Naš medijski brend je na čelu pokreta za ljubazniji svijet. Vodimo se principima istine, povjerenja, ljubaznosti, integriteta, obiteljskih vrijednosti i suradnje.

HELLO! donosi samo provjerene vijesti – mi ne izvještavamo na temelju glasina ili tračeva. Poznati i slavni imaju povjerenje u nas da ćemo vjerodostojno ispričati njihove priče. Vodimo se ljubaznošću i obiteljskim vrijednostima kao temeljem za odabir i planiranje sadržaja u suradnji s poznatima o kojima pišemo s ciljem osiguravanja točnosti i ekskluzivnosti.

KORPORATIVNA STRUKTURA

HELLO! je obiteljski vođena kompanija koju je 1988. godine pokrenulo matično društvo HOLA grupe osnovane u Barceloni 1944.

Predsjednik: Eduardo Sanchez Perez
Izvršni direktor: Javier Junco
Voditeljica digitalnog izdanja: Sophie Vokes-Dudgeon
Glavna i odgovorna urednica: Rosie Nixon
Izdavač: Tamsyn Spires