HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U svijet apokalipse ulazimo s kino hitom „Svjetski rat Z“ iz 2013. godine. Brad Pitt nas vodi kroz napetu priču o globalnom pandemijskom izbijanju koje prijeti da uništi čovječanstvo. Ovaj film će vas držati u neizvjesnosti dok pratite hrabre pokušaje spašavanja svijeta od zombi apokalipse.

Ako ste ljubitelj napete radnje do samoga kraja, preporuke ostavljamo za film „Točka prednosti“. Radnja se vrti oko pokušaja atentata na američkog predsjednika koji se prepričava iz nekoliko različitih perspektiva. Hoćete li uspjeti otkriti tko je atentator?

Vestern akcijski triler Quentina Tarantina, „Mrska osmorka“ i odličnu glumačku postavu, na čelu sa Samuelom L. Jacksonom ne želite propustiti, a ako ste ga već gledali – sigurno želite ponovo. Radnja prati grupu osebujnih likova koji su zapeli u mećavi dok se međusobno bore za plijen, zatvorenicu Daisy Domergue. Između scena napete akcije oduševit će vas i duhoviti dijalozi likova, stoga film nije rezerviran samo za ljubitelje akcije.

Za kraj mjeseca ostavili smo svima poznatu akcijsku komediju „Taxi 4“. Dopustite da vas šarmira najpoznatiji taksist Daniel i digne adrenalin svojom brzom vožnjom i nespretnim situacijama do kojih ga dovodi prijatelj Émilien.

Pripremite kokice i udobno se smjestite jer do kraja mjeseca travnja imamo prave poslastice za ljubitelje akcijskih filmova.

Filmove možete gledati na STAR Movies kanalu prema sljedećem rasporedu:

  1. travnja 2024. u 21:05 – Svjetski rat Z
  2. travnja 2024. u 21 sat – Točka prednosti
  3. travnja 2024. u 22 sata – Mrska osmorka
  4. travnja 2024. u 21:05 – Taxi 4

druge vijesti