HELLO
Domagoj Kukec

Inspiriran estetikom automobilske industrije, ovaj pametni telefon donosi savršen spoj preciznosti i visokih performansi.  Rezultat je to nastavka partnerstva koje proizlazi iz zajedničke vizije za oblikovanjem budućnosti, s ciljem razvoja proizvoda koji odražavaju ekspertizu oba brenda. Prije svega, HONOR-ove predanosti u unaprjeđenju korisničkog iskustva, pri čemu je Porsche Design prepoznao HONOR kao premium globalni brend koji kontinuirano postavlja nove standarde u industriji. 

„Mislim da HONOR i Porsche Design dijele istu viziju kad je u pitanju ponuda vrhunskih i inovativnih proizvoda koji postavljaju nove standarde u industriji. Nismo mogli pronaći boljeg partnera od Porsche Designa – budući da se ne bojimo mijenjati pravila kako bismo došli do najboljih rješenja za nove i uzbudljive proizvode“, istaknuo je Yuan, glavni HONOR-ov dizajner

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR

Kao ekskluzivni brend za dizajn i životni stil, Porsche Design je predan oživljavanju jedinstvenog duha i vrijednosti Porschea, dok se HONOR etablirao kao ključni igrač u industriji pametnih telefona s inovacijama usmjerenim na čovjeka. 

Inovativni dizajn inspiriran motorsportom

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR utjelovljuje DNK Porsche Designa, sa smjelim i upečatljivim dizajnom inspiriranim motorsportom. S modulom kamere koji je elegantno uokviren Porscheovom šesterokutnom strukturom, ovaj odabir dizajna održava standarde preciznosti i visokih performansi karakterističnih za sve Porsche sportske automobile. Izrađen od titana, materijala poznatog po svojim laganim svojstvima i snazi u podupiranju jako opterećenih komponenti, ovaj pametni telefon predstavlja pravu estetiku umjetničke geometrije. Uz to, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR ima i čistu, simetričnu vršnu liniju, koja poboljšava njegov dinamičan izgled i prianjanje u ruci korisnika, dodatno naglašavajući funkcionalni pristup dizajnu Porsche Designa. 

Revolucionarna tehnološka dostugnuća i novi standardi u mobilnim inovacijama

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR donosi inovativne tehnologije za bolje fotografije i brže fokusiranje. Uz HDR LOFIC tehnologiju, kamera je poboljšana za 15 EV, a LiDAR Matrix sustav autofokusa osigurava preciznost i brzinu. Za zaštitu uređaja, tu je revolucionarna HONOR Anti-scratch NanoCrystal Shield zaštita s premazom od silicij nitrida za 10 puta veću otpornost na ogrebotine i apdove. Dvoslojni OLED tandem zaslon produžuje životni vijek zaslona i pruža svjetlije slike. Baterija od 5600 mAh i Power Enhanced Chip HONOR E1 osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. S MagicOS 8.0, korisnici imaju poboljšane značajke poput Magic Portala i MagicRinga za bolju interakciju i povezanost. Ovaj uređaj koristi Snapdragon 8 Gen 3 platformu za vrhunske performanse i AI mogućnosti.

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.honor.com/hr/  

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia       

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska  

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

druge vijesti