HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u ponedjeljak, 13. svibnja, bit će ispunjena ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već najstariji i svima dobro poznati izbor ljepote „Kraljica Zagreba“, na kojemu će aktualna kraljica Zagreba i kraljica Hrvatske, Vita Sever, okruniti novo izabranu kraljicu Zagreba. Pobjednica izbora imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2024., čiji će se izbor održati u utorak 26. studenog u hotelu Lone u Rovinju – višegodišnjem šampionu turizma.

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost. Naime, najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, čije se vino „Iločki traminac“ konzumiralo na krunidbi kralja Charlesa III., upravo za ovaj izbor proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku uživati i u delicijama Kanaan te degustirati aperitive „Incanto“.

Stručno vodstvo modne agencije Cro Stars osmislilo je umjetničku koreografiju za izbor. Program će voditi svima dobro poznati voditelji  Maja Ciglenečki i Mario Sedmak. Između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade  Vlado Kalember i grupa Feminnem. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbenom programu.

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, cipelama Austrijskog brenda Högl te kupaćim kostimima modne kuće Pletix. Za frizure pobrinut  će se beauty salon Lenarys, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuo se brend novozelandske organske kozmetike Lemon & Beaker.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Lemon & Beaker, Iločki podrumi, Zlatarna Dodić, Poliklinika Medikol, Semark, Poliklinika Rotim, Poliklinika Veir, Kozmetika Feniks.

Podsjećamo kako je vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta trajno u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je povijesno za Republiku Hrvatsku.

Rezervirajte 13.05. u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti.  Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju sjedala na: info@kraljica-hrvatske.hr.

Kraljica Zagreba

Gloria Navarro Copa

Kraljica Zagreba

Lorena Fuček

Kraljica Zagreba

Marija Špoljar

Kraljica Zagreba

Mia Raič

Kraljica Zagreba

Korina Sviben

Kraljica Zagreba

Laura Prgomet

Kraljica Zagreba

Matea Vlašić

Kraljica Zagreba

Lea Lippe

Kraljica Zagreba

Anita Božić

Kraljica Zagreba

Sara Čaglić

Kraljica Zagreba

Iva Mila Brigljević

Kraljica Zagreba

Antea Matić

Kraljica Zagreba

Lanett Whitnez

druge vijesti