HELLO
Domagoj Kukec

Dan zaljubljenih, tradicionalno se obilježava 14. veljače diljem svijeta i bez obzira što bi se ljubav trebala slaviti i slavi se svaki dan, ovaj je datum ipak malo posebniji. Uvijek je lijepo darivati ili primiti poklon, u bilo kojem obliku, a još je ljepše kada je u pitanju onaj čokoladni.

Čokolade Samo ti i Volim te proizvode se od davne 1965. godine i do danas su omiljene čokolade s porukom koje bude brojne uspomene. Upravo je Zvečevo tvrtka prva lansirala čokolade s voćnim punjenjem koje su u vrlo kratkom vremenu postale omiljene među potrošačima. Mnogi su upravo uz njih slavili Valentinovo, rođendane, Dan žena te brojne druge važne prigode. Ali čak i kada nije riječ o nekoj važnoj prigodi, bile su tu kako bi svatko mogao iskazati ljubav, zahvalnost, ili jednostavno udijeliti znak pažnje.

Samo ti čokolade punjene su jednim okusom, dok su čokolade Volim te jedinstvene po tome jer u jednoj čokoladi posjeduju čak tri okusa. U periodu u kojem se trenutno nalazimo, točnije u mjesecu ljubavi i povodom Dana žena, čokolade Samo ti i Volim te prodaju se u skoro 4 milijuna komada.

Čokolade Samo ti i Volim te za najslađe Valentinovo

Na sreću svih ljubitelja ovih čokoladi, koje nose divne poruke i veliku tradiciju, Zvečevo je lansiralo 2 nove velike Volim te čokolade, okusa lješnjak-badem-karamela i šumsko voće. Prigodne bombonijere, također su dio asortimana i odličan su izbor kao poklon voljenoj osobi.

PROČITAJTE: Lana Del Rey, najpoznatija umjetnica današnjice, oduševila u seksi SKIMS izdanju za Valentinovo – za svaki oblik tijela

Djela često govore više od riječi, a kada poklon nosi i određenu poruku, to nosi i određenu slatku težinu. Ljubav se množi dijeljenjem, i upravo zato – obradujte voljenu osobu najslađim znakom pažnje. Ali, ne samo danas, nego onda i kada ta osoba to najmanje očekuje.

druge vijesti