HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Novi supermarket Plodina na adresi Pomer 350 C, prostire se na 1.800 m2 vrhunski opremljenog prostora u skladu s vodećim trgovačkim trendovima. Intuitivno posložene police s asortimanom prehrane i neprehrane, te moderan interijer, kupcima nude ugodno iskustvo brze i cjelovite kupovine na jednome mjestu.

PLODINE nova trgovina

Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći na uslužnom pultu. Ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

PLODINE nova trgovina

Ovo je i 20. supermarket Plodina na području Istarske županije, čime će ovaj maloprodajni lanac sa sjedištem i Upravom u Rijeci dodatno osnažiti poziciju u regiji. Također je važno napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno čak 40-ak novih djelatnika.

PLODINE nova trgovina

Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, a ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.

PLODINE nova trgovina

Kako bi proslavili zajedno s kupcima, pripremljen je bogat program otvorenja, a posjetitelji i kupci mogli su se zabaviti, počastiti, okrijepiti i nazdraviti, dok su se na kolu sreće dobivale i vrijedne nagrade. Plodine svako otvorenje poprate i prigodnim donacijama, a posebno rado podržavaju mlade sportaše, pa su ovoga puta donirali ukupno 9.150 eura NK Medulin i NK Banjole.

PLODINE nova trgovina

Radno vrijeme Plodina Pomer je svaki dan 07-22 sata, a u srpnju i kolovozu sve će nedjelje biti radne. Točna radna vremena ostalih supermarketa, te radnih i neradnih nedjelja dostupna su na plodine.hr

druge vijesti