HELLO
HELLO! #HelloItsMe

FOREO, švedski skin-tech div, je istaknuo najbolje trendove koje nikako ne možemo preskočiti. Otkrijmo zajedno o čemu je riječ!

MINIMALIST SKINCARE 

Dani kada su za besprijekornu njegu lica trebali tisuće proizvoda i uređaja, te kada su vladale složene beauty rutine, sada su iza nas. Ljudi danas preferiraju pojednostavljene beauty rutine putem kojih u samo nekoliko koraka mogu postići besprijekorno čistu i sjajnu kožu. FOREO se pridružuje ovom beauty trendu, predstavljajući koncept Švedske beauty rutine – s kojom u samo tri i pol koraka možemo postići zdraviju, sjajniju i čišću kožu. Ova rutina koristi četiri najpoznatija proizvoda tvrtke FOREO – svi su dizajnirani da se koriste harmonično: LUNA 4, BEAR 2, UFO 3 i ISSA 3. U roku od sedam minuta, možete očistiti, podići, hidratizirati i postići blistav osmijeh

Ovaj jednostavan, ali učinkovit koncept omogućuje korisnicima da u roku od sedam minuta ili manje, koristeći pažljivo odabrane proizvode postignu svijetli izgled, zdravu, sjajnu kožu i prekrasan osmijeh.

BODY SKINCARE 

Briga o tijelu postaje sve važnija, što je potaklo rast interesa za vrhunskim uređajima za njegu tijela i proizvodima za njegu kože tijela. U stvarnosti, pretrage za ‘rutinama njege kože tijela’ povećale su se čak 1.025 posto na Pinterestu.

FOREO je tako nedavno predstavio svoj najnoviji SUPERCHARGED Firming body serum. Posebno dizajniran kako bi nadopunio BEAR 2 body, najmoćniji uređaj za toniranje tijela na svijetu, SUPERCHARGED Serum za zatezanje tijela ističe predanost tvrtke FOREO maksimiziranju rezultata spajanjem njege kože i tehnologije. Ovaj jedinstveni pristup rezultira poboljšanom apsorpcijom aktivnih sastojaka u njezi kože, pružajući najveću učinkovitost pri rješavanju određenih problema s kožom – sve to neinvazivno i bezbolno.

EKOLOŠKA OSVIJEŠTENOST 

Ekološki osviješteni potrošači ističu održivost kao ključnu vrijednost u svijetu ljepote, preferirajući proizvode s održivim sastojcima, opcijama koje nisu testirane na životinjama te veganske proizvode.

Premium, ciljano i s vrhunskom učinkovitošću, FOREO skincare linija klinički je testirana, čista, veganska i cruelty-free formula s visokim udjelom prirodnih sastojaka: ova linija FOREO kozmetike ima sve što je potrebno da postane novi must-have među FOREO obožavateljima diljem svijeta.

FOREO je razvio SUPERCHARGED Firming body serum koji je prepun moćnih sastojaka koji osnažuju kožu – prateći shemu piramide. Raskošno svilenkast i lagane teksture, pomaže u njegovanju kože dok smanjuje vidljivost celulita uz antioksidativnu moć zatežuće smole breskve, tonizirajući kofein, elastinu poboljšavajući skvalan, hidratizirajući alantoin i obnavljajući kompleks hijaluronske kiseline – ostavljajući iza sebe baršunasto meku kožu s manje nedostataka i sjajnim završetkom.

TEHNOLOGIJA U BEAUTY RUTINAMA 

Uvođenje tehnologije u beauty industriju transformira način na koji korisnici percipiraju beauty proizvode i usluge. Tehnološka inovacija postaje sve sofisticiranija i pristupačnija, dok beauty-tech uređaji olakšavaju i omogućavaju profesionalne tretmane kao nikad prije. Anti-age beauty-tech uređaji postaju neizostavni dio rutine ljepote, dok terapija crvenim svjetlom postaje sve popularnija. U skladu s tim, najnoviji brend, FAQ Swiss, stvorio je revolucionarnu FAQ 202 masku za lice. Ova maska, u kombinaciji sa svojim NIR (near-infra red) LED svjetlom, pruža vrhunsku podršku u sprječavanju znakova starenja, postavljajući nove standarde u njezi kože iz udobnosti vlastitoga doma.

PERSONALIZACIJA

Važno je imati na umu da svaka osoba ima jedinstvenu kožu s različitim potrebama i stanjem, što znači da jedna univerzalna rutina ili trend neće nužno odgovarati svima. Suvremena tehnologija i inovativni proizvodi mogu biti korisni alati u održavanju ljepote i zdravlja kože, ali ključno je prilagoditi ih individualnim karakteristikama svakog pojedinca. Također, treba imati na umu da efikasna beauty rutina nije samo o vanjskom izgledu, već i o unutarnjem osjećaju samopouzdanja i dobrobiti. Stoga, uzimajući u obzir svoje specifične potrebe, preferencije i životni stil, možemo izgraditi personaliziranu beauty rutinu koja će donijeti željene rezultate i dugotrajan pozitivan utjecaj na našu kožu i samopouzdanje. 

FOREO i FAQ Swiss razvili su vlastite aplikacije koje će pomoći korisnicima u personalizaciji njihovih beauty rutina prema željenim rezultatima. Ovaj pristup omogućuje jednom uređaju da se koristi za različite ciljeve i željene rezultate, prilagođavajući se individualnim potrebama korisnika. Svoje FOREO skin-tech uređaje možete personalizirati putem aplikacije FOREO For You, dok luksuzne uređaje od FAQ Swissa možete prilagoditi uz pomoć FAQ Swiss aplikacije. Na taj način, korisnici mogu uživati u potpuno personaliziranom iskustvu njege kože koje odgovara njihovim jedinstvenim potrebama i željama.

FOREO proljetni beauty trendovi dostupni sun na foreo.com, te kod službenih partnera: Roxbeuaty.hr, Martimex.hr, Douglas.hr, Tehno-mag.hr

druge vijesti