HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svega nekoliko dana ostalo je do premijere globalno popularnog showa ”Tko to tamo pjeva?” na Novoj TV, a da gledatelje očekuje luda zabava, najavljuju i stručni panelisti Alka Vuica, Luka Nižetić, Gianna Apostolski i Goran Vinčić.

”Ne znam da li se više zabavljamo prije emisije, dok snimamo, nakon emisije, stalno je oko nas neko ludilo i dobra zabava tako da se nadam da će gledatelji uspjeti steći dojam’‘ otkrio je Luka Nižetić i dodao: ”Koncept showa je za mene potpuno nešto novo, ludilo neočekivano, ‘roller coaster’ emocija, zabave, šaka suza, vrića smija, svega!”

Svoje oduševljenje showom ”Tko to tamo pjeva?’‘ ne može sakriti ni Alka Vuica: ‘‘Meni je show fenomenalan, stvarno ne lažem kada to kažem. Jako sam iznenađena, nisam očekivala da će biti ovako dobar, zanimljiv, vjerujem i da će gledateljima biti zanimljivo!”

Da je pred njima nimalo lagan zadatak – odrediti tko pjeva dobro, a tko loše, svjesni su i sami, ali već su uspjeli razviti i vlastite strategije. ”Jako je teško procijeniti tko je dobar pjevač, a tko ne. Netko može biti super glumac i taj playback odraditi fantastično, a kada krene pjevati da bude katastrofalno, ali zato smo mi detektivi tu! Ovakav show još niste vidjeli!” kazala je Gianna Apostolski, a Goran Vinčić je otkrio što njemu koristi u detektiranju dobrih i loših pjevača: ”Moja strategija je eci peci pec, a imam i drugu strategiju koja se zove en ten tini.” našalio se i otkrio tko je među njima najbolji u prepoznavanju pjevačkog talenta, odnosno antitalenta: ”Najbolji detektiv je Luka, on je glas razuma, tu je i Alka koja je, ja mislim, izmislila hrvatsku estradnu scenu, a Gianna je spaljena kao i ja”

PROČITAJTE: Najveći regionalni modni događaj do usijanja dovela je kraljica estrade Severina

Stalnoj postavi panelista u svakoj epizodi pridružit će se i gostujući član, također osoba iz javnog života, a oni će pokušati pomoći natjecatelju da od 9 tajnih glasova koji će biti predstavljeni po zanimanju, hobiju ili karakteru, eliminira one koji pjevaju loše. Eliminiranjem dobrih pjevača natjecatelj se udaljava od osvajanja novca, a približava se scenariju da iz emisije ode „praznih džepova“. Zato je parola ovoga šoua – dobro je loše, a loše je dobro!

Što su panelisti showa ”Tko to tamo pjeva?” sve otkrili, pogledajte u videu a prvu epizodu ne propustite u petak od 20.15 sati na Novoj TV!

Svega nekoliko dana ostalo je do premijere globalno popularnog showa ''Tko to tamo pjeva?'' na Novoj TV, a da gledatelje očekuje luda zabava, najavljuju i stručni panelisti Alka Vuica, Luka Nižetić, Gianna Apostolski i Goran Vinčić. ''Ne znam da li se više zabavljamo prije emisije, dok snimamo, nakon emisije, stalno je oko nas neko ludilo i dobra zabava tako da se nadam da će gledatelji uspjeti steći dojam'' otkrio je Luka Nižetić i dodao: ''Koncept showa je za mene potpuno nešto novo, ludilo neočekivano, 'roller coaster' emocija, zabave, šaka suza, vrića smija, svega!'' Svoje oduševljenje showom ''Tko to tamo pjeva?'' ne može sakriti ni Alka Vuica: ''Meni je show fenomenalan, stvarno ne lažem kada to kažem. Jako sam iznenađena, nisam očekivala da će biti ovako dobar, zanimljiv, vjerujem i da će gledateljima biti zanimljivo!'' Da je pred njima nimalo lagan zadatak – odrediti tko pjeva dobro, a tko loše, svjesni su i sami, ali već su uspjeli razviti i vlastite strategije. ''Jako je teško procijeniti tko je dobar pjevač, a tko ne. Netko može biti super glumac i taj playback odraditi fantastično, a kada krene pjevati da bude katastrofalno, ali zato smo mi detektivi tu! Ovakav show još niste vidjeli!'' kazala je Gianna Apostolski, a Goran Vinčić je otkrio što njemu koristi u detektiranju dobrih i loših pjevača: ''Moja strategija je eci peci pec, a imam i drugu strategiju koja se zove en ten tini.'' našalio se i otkrio tko je među njima najbolji u prepoznavanju pjevačkog talenta, odnosno antitalenta: ''Najbolji detektiv je Luka, on je glas razuma, tu je i Alka koja je, ja mislim, izmislila hrvatsku estradnu scenu, a Gianna je spaljena kao i ja'' Stalnoj postavi panelista u svakoj epizodi pridružit će se i gostujući član, također osoba iz javnog života, a oni će pokušati pomoći natjecatelju da od 9 tajnih glasova koji će biti predstavljeni po zanimanju, hobiju ili karakteru, eliminira one koji pjevaju loše. Eliminiranjem dobrih pjevača natjecatelj se udaljava od osvajanja novca, a približava se scenariju da iz emisije ode „praznih džepova“. Zato je parola ovoga šoua - dobro je loše, a loše je dobro! Što su panelisti showa ''Tko to tamo pjeva?'' sve otkrili, pogledajte u videu a prvu epizodu ne propustite u petak od 20.15 sati na Novoj TV!

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024