HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dok se ljetni dani bliže, većina nas počinje razmišljati o tome kako pripremiti tijelo za ljeto. Želimo izgledati i osjećati se sjajno dok se odvažujemo u ljetne avanture. Razgovarali smo sa stručnjacima iz Skin Avenue Beauty Centra i donosimo vam nove revolucionarne tretmane koji će vam pomoći postići vaše ciljeve ljepote i samopouzdanja ovoga ljeta.

Tretmani za oblikovanje tijela neizostavni su u današnjem svijetu ljepote i zdravlja. Oni ne samo da vam pomažu postići željenu figuru, već donose i niz dodatnih prednosti poput uklanjanja masnih stanica, poboljšanja teksture kože, detoksikacije tijela te sužavanja struka. Skin Avenue, smješten na zagrebačkoj Trešnjevci, nudi širok spektar tretmana za oblikovanje tijela koji su osvojili srca svojih klijentica. Izdvojili smo za vas pet tretmana uz koje ćete do ljeta zablistati na plaži.

 

Masti i celulit vječna su gnjavaža žena diljem svijeta, a zahvaljujući modernim tehnologijama i tome možemo stati na kraj. Kavitacija je vrlo učinkovit tretman za eliminaciju dugotrajnih masnoća i celulita. 

skin avenue

 

Ultrazvučni valovi djeluju na točno određenoj dubini ispod površine kože i razbijaju masne naslage, pa ju zbog toga stručnjaci još nazivaju i “prirodnom liposukcijom”.

TESLA SCULPT

Tesla Sculpt je uređaj koji omogućuje ravniji trbuh, podiže stražnjicu, zateže bedra, definira ruke i poboljšava definiciju i tonus tijela. Uređaj koristi dvije tehnologije – intenzivne elektromagnetske stimulacije i radiofrekvencije. Elektromagnetska stimulacija potiče kontrakcije u mišićima, što dovodi do rasta mišića, a radiofrekvencija zagrijava tkivo, što rezultira umiranjem masnih stanica.

skin avenue

 

Najmodernija verzija Tesla Sculpt uređaja, kakvu možete pronaći u Skin Avenue, sastoji se od čak četiri aplikatora, što omogućuje širi raspon primjene na tijelu od redovna dva aplikatora. Tretman traje 30 minuta, ne zahtijeva oporavak, nema nuspojava i vrlo je ugodan. Upravo iz tih razloga jedan je od najpopularnijih tretmana među influencericama, a svoju liniju uz Tesla Sculpt priprema i Lada Mitrašinović, poznatija pod svojim Instagram imenom @belamakeuplada.

LIPO LASER

Ako muku mučite s naslagama masnog tkiva, celulitom, ali i manjkom prirodne proizvodnje kolagena lipo laser postat će vaš novi najbolji prijatelj. Ovaj neinvazivni tretman emitira svjetlosne zrake koje prolaze kroz kožu i dolaze do masnih stanica. Potiče proizvodnju kolagena pa je stoga savršen tretman za zatezanje kože. 

skin avenue

 

Sam tretman nije za redukciju tjelesne težine, već uklanjanja masnog tkiva i oblikovanje tijela, a pogodan je za sve dobne skupine. Najbolje rezultati postižu se uz pravilnu prehranu i dovoljno tekućine u danu.

VACUSLIM 48

Tretman koji cilja i utječe na specifična područja tijela je Vacuslim 48, tretman usmjeren na redukciju obujma i poboljšanje tonusa kože. Koristi naprednu vakuumsku tehnologiju koja potiče cirkulaciju krvi, potiče limfnu drenažu te smanjuje nakupljanje masnih stanica. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skin Avenue (@skinavenuezg)

Ovaj neinvazivan tretman predstavlja visoko učinkovitu metodu za oblikovanje tijela i smanjenje celulita.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

Radiofrekvencija je tretman koji kontrolirano dubinski zagrijava kožu sondom te vrlo uspješno učvršćuje, zateže i podiže tonus tretiranog područja tijela. Ovaj ugodan tretman jednako uspješno izvodi i nekirurški lifting koji dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

skin avenue

 

Neka ovo ljeto bude razdoblje kada zračite samopouzdanjem i izgledate najbolje što možete. Skin Avenue je tu da vam pomogne u postizanju tih ciljeva s modernim tretmanima za mršavljenje. Nemojte čekati, rezervirajte svoj tretman danas i to u potpunosti online.

 

druge vijesti