HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hello! Croatia i Cropp vas nagrađuju!

Cropp je streetwear brand za sve one koji se ne boje biti ono što jesu. Inspiriran svijetom glazbe, umjetnosti i sporta, brand stvara odvažnu odjeću, obuću i dodatke za žene i muškarce. Cropp je baš poput svojih kupaca – odvažan, beskompromisan i 100% autentičan. On stvara zajednicu strastvenih ljudi koji se žele izraziti kroz svoju odjeću. Ukorijenjen u svojoj gotovo dvadesetogodišnjoj povijesti, brend kreativno kombinira ulični stil, moderne inspiracije i lokalni identitet.

Ulična kultura

Cropp je oduvijek bio povezan s uličnom odjećom, od početka je redefinirao uličnu modu i jedinstveni, mladenački stil. To je brand koji nije nalik nijednom drugom. On nikada ne miruje  – Cropp želi pratiti mlade u svakom aspektu njihove svakodnevice.

CROPP

CROPP

#CroppCommunity

Kreativna i izražajna – to je Cropp zajednica. Brand stvara prostor u kojem svatko može biti 100% svoj. Kroz raznolike kolekcije kupcima daje mogućnost stvaranja i izražavanja svog jedinstvenog stila.

CROPP

CROPP

Naša filozofija – Za aktivne ljude i entuzijaste

Nije riječ o odjeći, nego o ljudima i onome što rade. Ovaj brend inspiraciju traži u svijetu umjetnosti, glazbe i sporta. Skateboarding po gradu s ekipom ili plesanje u udobnosti vlastite sobe – Cropp podržava sve strasti i pokazuje da je svaki način da se izrazite vrijedan. Cropp vas ohrabruje i potiče da nikada ne stanete samo na jednom mjestu, već da neprestano otkrivate nove stvari i razbijate uobičajene obrasce.

CROPP

CROPP

DARUJEMO:

HELLO! Croatia x CROPP
Osvojite poklon bon od 130,00€ / 979,49 kn + besplatnu dostavu

  1. Zapratite Facebook stranice HELLO! Croatia i CROPP,
  2. Zapratite Instagram stranice HELLO! Croatia i CROPP,
  3. Podijelite link ovog teksta na vašem Facebook profilu, obavezna opcija PUBLIC/JAVNO,
  4. Ispod Facebook objave ovog teksta tagirajte tri osobe s kojima želite ići u shopping

NAGRADA: Pet sretnih dobitnika/ca odabrat će redakcija i iznenaditi ih poklon bonom od 130,00 € s besplatnom dostavom. Bon je iskoristiv do 30. 6. 2023.

DOBITNICI – 31.5.2023.

  1. Anita Plahinek-Jurišić
  2. Lea Prpić
  3. Mario Plavooky Aga
  4. Branka Majer
  5. Pehak Igor

Sretni dobitnici bit će objavljeni unutar ovog teksta, a moraju se javiti u roku od 3 radna dana nakon objave u inbox naše FB ili IG stranice radi dogovora o preuzimanju nagrade. Poklon bon moguće je iskoristiti u roku od mjesec dana samo putem službene internet stranice www.cropp.com/hr/hr

druge vijesti