HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na eventu održanom u galeriji Kranjčar u Zagrebu okupljene predstavnike medija te influencere NIVEA je podsjetila koliko je važno osjećati se dobro u vlastitoj koži, usredotočiti se na “ovdje i sada” i ne zaboraviti uživati u trenutku. U tome je prisutnima pomogla i poznata fotografkinja Mara Bratoš, čije smo autoaktove imali priliku vidjeti i uvjeriti se u ljepotu i slobodu ženskog tijela bez obzira na mane kojima se često opterećujemo, dok je voditeljica, producentica i content kreatorica – Antonija Blaće objasnila što za nju znači ljubav prema sebi i svome tijelu.

Kada vam strije i pigmentacijske mrlje na tijelu odvlače pažnju, NIVEA je tu da vam pomogne da se osjećajte dobro u vlastitoj koži i iskoristite svaki trenutak za uživanje.

nivea hello magazine hrvatska croatia

Lana Klinogr Mihić

Nakon ostvarenog velikog uspjeha Luminous630® linije za njegu lica kojoj vjeruje više od milijun žena diljem svijeta, NIVEA sada predstavlja svoj jedinstveni način djelovanja u novoj liniji za njegu tijela koja ujednačava tonove kože i vidljivo smanjuje pojavu strija i pigmentacijskih mrlja.

NIVEA znanstvenici proveli su deset godina detaljnog istraživanja i pregledavanja više od 50.000 molekula kako bi pronašli najučinkovitiju za balansiranje prirodne razine melanina u koži. Molekula broj 630 dokazano je ona koja najbolje ujednačava razlike u boji kože, a sada se koristi u novoj Luminous630® liniji za njegu tijela koja dokazano smanjuje kontrast između strija i okolne kože.

Odaberite vidljivo rješenje protiv strija uz NIVEA Luminous630 uljni serum za tijelo koji učinkovito djeluje na njih u samo 2 tjedna. Jedinstvena formula uljnog seruma s patentiranom molekulom Luminous630® regulira prirodnu proizvodnju melanina u koži i ublažava kontrast između strija i kože koja ih okružuje.

nivea hello magazine hrvatska croatia

Ivan Milić

Još jedan dodatak Luminous630® liniji proizvoda koji će vas oduševiti je NIVEA Luminous630 krema za tijelo protiv strija i pigmentacijskih mrlja. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidratizira vašu kožu do 48 sati, ostavljajući je ugodno mekom i nahranjenom.

Potpuno bezbrižno upijanje sunca, sada je moguće uz NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica SPF 50+ koji trenutačno štiti vašu nježnu kožu od UV zraka. Sprječava i vidljivo smanjuje mrlje izazvane suncem zahvaljujući LUMINOUS630® patentiranom sastojku. Preporuča se za sve tipove kože uključujući osjetljivu kožu, idealan za svakodnevnu upotrebu lica, vrata i dekoltea.

nivea

Antonija Blaće

  • NIVEA Luminous630 uljni serum za tijelo, 100 ml – preporučena mpc 18,69 €,
  • NIVEA Luminous630 višenamjenska krema za tijelo protiv strija i pigmentacijskih mrlja, 200 ml preporučena mpc 17,39 €,
  • NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica od sunca sa SPF 50+, 40 ml – preporučena mpc mpc 14,92 €.

druge vijesti