HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Blagdanski pjenušci i vina Jeruzalem Ormož, uključujući pjenušac Sec, Muškatni pjenušac i vino Rumeni muškat, sada se ističu osvježenim vizualnim identitetom. Slogan “It’s up to you!” ne samo da poziva ljubitelje finih napitaka da biraju vino po vlastitom guštu, već ih potiče da preuzmu inicijativu.

Prosinac je bez sumnje mjesec pjenušavih vina, a vinarija Puklavec Family Wines to prepoznaje. Globalna popularnost pjenušavih vina neprestano raste, a fokus ormoške vinarije sve više je usmjeren na ovo elegantno piće. Vrhunac sezone je upravo blagdanski prosinac, kada se bilježi najveća prodaja pjenušaca. Zapažen rast prodaje ovih vina primjećuje se posebno na domaćem tržištu u Sloveniji i Hrvatskoj, dok se povećava interes i s drugih izvoznih tržišta poput Nizozemske, Ukrajine, Velike Britanije i Bosne i Hercegovine.

Vinarija Puklavec Family Wines poziva sve ljubitelje vrhunskih vina da podijele užitak blagdana s njihovim osvježenim asortimanom Jeruzalem Ormož i da sami otkriju čaroliju koja leži u novom sloganu “It’s up to you!”. Jeruzalem Ormož asortiman moguće je kupiti u trgovinama Spar, Konzum i Plodine.

druge vijesti