HELLO
Domagoj Kukec

U svijetu mode zajedničke suradnje između brendova najčešće se dogode iz strasti prema dizajnu, zajedničkom ukusu i estetici. Takva priča razvila se i kroz suradnju brendova Love, Ana i La Jupe. Produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković i dizajnerica Sanja Dujmović koja stoji iza La Jupe kreacija već su nekoliko godina povezane, a njihova suradnja sada se nadopunjuje jedinstvenim spojem njihovih vizija i ljubavi prema modi.

Već prepoznatljiv simbol La Jupe kolekcije je haljina Alina koja svojim raskošnim i elegantnim izgledom već neko vrijeme vlada modnom scenom, dobila je novu verziju zahvaljujući zajedničkoj suradnji Love, Ana i La Jupea. Haljina Alina sastavljena od čak 11 metara materijala bila je poseban zadatak za dizajnere jer je zahtijevala posebnu vještinu izrade. Haljina sada dobiva novo ruho u osvježenoj i unaprijeđenoj verziji koja će ekskluzivno biti predstavljena u izlogu Love, Ana studia koji se nalazi na adresi Dežmanova ulica 4.

La Jupe

Nova verzija haljine Alina odiše elegancijom i romantikom. U nježnom puder roza tilu, prošaranom sjajnim crvenim zvjezdicama, naglašena je ženstvenost koja je postala zaštitni znak Love, Ana i La Jupe suradnje. Volan iznad grudi dodatno ističe eleganciju haljine dok nabrani volani na tkanini stvaraju iluziju pokreta i dinamike dajući joj volumen i lepršavost.

Osim haljine Alina, u izlogu su izloženi i prekrasni buketi-vaze inspirirani zamotanim buketima cvijeća. Za ovu posebnu kreaciju, zaslužna je Lana iz Tulip studija, koja je svojom vještinom bojenja i tematskim pristupom savršeno upotpunila estetiku La Jupe i Love, Ana dizajna.

U svijetu u kojem su suradnje često vođene isključivo komercijalnim interesima, Love, Ana i La Jupe ističe se svojom istinskom emocionalnom povezanošću i strasti prema umjetnosti odijevanja. Ova suradnja nije samo modni događaj, već i priča o ljubavi, estetici i prijateljstvu. Njihova zajednička strast prema ljepoti i detaljima dizajna čini suradnju vrlo posebnom i inspirativnom za sve ljubitelje mode.

druge vijesti