HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tako je Dorina za… onda kad žuriš započeti svoj dan pa zgrabiš par kockica na izlazu iz stana, za predah nakon napornog dana, kao ono nešto slatko u gorkom trenutku, za mali znak pažnje, za velika i mala okupljanja, za minute potpunog mira, za dodatnu dozu veselja u danu.

PROČITAJTE: Frondi Grah, Ki-Ki Ćevapoza ili Fontana Vrele kocke? Vi odlučujete!

Bez obzira na to voliš li uzeti samo kockicu za bolje raspoloženje, podijeliti red po red s najmilijima nakon obiteljskog ručka ili odlomiti komadić za nešto između večere i doručka, Dorina je za baš svaku priliku – za utjehu i slavlje, za suze i smijeh. Ponesi je na prvi spoj i stvori slatke uspomene u dvoje. Ma nagradi se njome i kad baš ništa ne radiš! Gdje god da se nalaziš, s kim god da je dijeliš i na koji se god okus odlučiš Dorina je tu za tebe, za… uvijek!

PROČITAJTE: Stigla nam je Tortica Lino Lada i itekako ćete misliti na nju

Pamtiš li Dorinu kojom si donijela malo utjehe najboljoj prijateljici nakon bolnog prekida? Sjećaš li se one Dorine koju ti je baka poklonila za tvoju prvu peticu?

PROČITAJTE: Složi boje slatkog proljeća u paleti Kraševih okusa

Sve te situacije čine kockice života koje pamtimo. Neke su smiješne, neke lijepe i zabavne, a neke tužne ili neugodne, ali naše su. Upravo u takvim trenutcima Dorina je tu da je podijelimo s dragim ljudima i da svaki događaj pretvori u malo slađe sjećanje. Dorina je čokolada za svaku priliku, za svaki dan… Ma za uvijek!

druge vijesti