HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kraševe slastice šarenih boja i oblika, iz asortimana Složi slatko proljeće, mogu biti vaš origami koji slažete po vašim željama, a dječji paket u obliku simpatičnog zečića i veeelika pakiranja omiljenih slastica spremni su ušareniti i zasladiti vaše uskršnje gnijezdo ili košaricu. Tako, recimo, možete kombinirati kremastu Dorinu Milky Eggs čokoladu obogaćenu mliječnim puffsima s Domaćicom Duopack koja pruža dvostruku dozu tradicije, a uz to možete dodati trostruki užitak čokoladno voćne rapsodije, Jaffa 3Packa, i tako složiti svoje slatko proljeće! Za sve znatiželjne sladokusce Kraš je pripremio još jedan pravi proljetni novitet, a to su Ki-Ki Punioza Sour Eggs – sočne voćne karamele pune sočnog voćnog punjenja s okusom osvježavajuće kisele jabuke.

kraš

Odlučite li se za samo za jedan proizvod, super! Želite kombinaciju? Fantastično! Ako odluka padne na sve, još bolje! Jer izbore u čarobnom svijetu slastica možeš složiti kako god ti srce (i proljeće) želi.

No, ako slaganje paketića ipak želite prepustiti čokoladnim čarobnjacima, stručnjacima za fino i itekako dobrim poznavateljima dječjih želja i za to postoji rješenje! Krašev Kids Mix paket, u obliku neodoljivo slatkog uskršnjeg zeca, krije jedinstvenu Torticu, svo šarenilo Ki-Ki Tutti Frutti bombona, u paketu je i Životinjsko carstvo, čokoladica koja jednostavno potiče maštu, avanturu i igru te legendarni Bananko za koji dobro znaju i mali i veliki.

S Krašem nema pogrešnih i pravih puzli jer sami imate moć složiti omiljenu kombinaciju, ispunjenu bojama, srećom i jednostavno neodoljivim okusima. Dragi mali i veliki sladokusci, jedno zapamtite – najslađu paletu posložite i proljetno veselje umnožite!

kraš

druge vijesti