HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako bi unijela malo dinamike u sredinu tjedna uz pomoć prijatelja i partnera te predstavila it summer torbu napravljenu u suradnji s jednom od najomiljenijih domaćih dizajnerica, Lanom Puljić, koja stoji iza brenda Lokomotiva; Grazia je na novoj kul terasi u gradu organizirala Aperitivo party.

Redizajnirana i s 12 metara dugim barom, ova terasa obavijena zelenilom bila je savršena kulisa Grazia Aperitivo partyja na kojem smo nazdravili ljetu uz Freixenet pjenušce, Benvenuti vina te sjajan Old Pilots Gin sa savršeno sljubljenim Thomas Henry tonicima. Bogata ponuda tapasa savršeno se nadopunjavala uz signature koktele Lucky Luciano’s girl & Serbus Twist.

Judita Frankovic Brdar

Judita Franković Brdar

Tu su i predstavili ljetnu suradnju sa sjajnom domaćom dizajnericom Lanom Puljić – Lokomotiva x Grazia summer bag!

Lana Puljic

Lana Puljić

Kako kažu, Lana im je pomogla kreirati savršenu ljetnu torbu, dovoljno chic za plažu i grad te dovoljno prostranu za sve manje i veće sitnice koje nam trebaju od jutra do večeri. Kako bi je testirali, napunili su je s pregršt noviteta dragih im partnera te podijelili uzvanicima. Više o njoj možete čitati na grazia.hr, no također dodaju da će se ova torba moći i osvojiti na njihovom Instagram profilu, pa ih stoga vrijedi popratiti! Dotad, u nastavku pogledajte tko je sve posjetio Grazia Aperitivo party i kako nam je bilo.

Nikolina Pisek

Nikolina Pišek

Grazia tim se zahvaljuje svim uzvanicima na dolasku kao i svpjim partnerima, restoranu Maredo Zagreb, Old Pilot’s, Thomas Henry i Freixenet Croatia.

Nikolina Pisek

Nina Mia Čikeš

Ana Begic Tahiri

Ana Begić Tahiri

Hrvoje Vukov

Hrvoje Vukov

druge vijesti