HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Cure su se raštrkale po centru Zagreba kako bi prolaznicama dijelile ruže i poklon bonove, ostavljajući osmijehe na lica iznenađenih i dirnutih žena. Ruže, simbol ljepote, ljubavi i poštovanja, bile su pažljivo odabrane kako bi se svakoj ženi poklonila posebna pažnja, dok su poklon bonovi omogućili da se taj osjećaj zahvalnosti nastavi kroz mogućnost odabira osobnih poklona ili doživljaja.

@optikaanda Kako su Lana i Paula iznenadile prolaznice povodom Dana žena 💐😎 #optikaanda #womensday #danzena #fyp #fybalkan #foryou #foryoubalkan ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ – SoBerBoi

Ovom gestom, Lana, Paula i Dora pokazale su da je važnost Međunarodnog dana žena više od pukog obilježavanja datuma na kalendaru – to je prilika da se podsjetimo zašto je fantastično biti žena. Reakcije prolaznica upravo na to pitanje bile su iznimno pozitivne, a mnoge su bile iznenađene tim jednostavnim pitanjem. Neki trenuci razmjene bili su ispunjeni emocijama, dok su druge žene izrazile svoju zahvalnost kroz osmijehe i zagrljaje, što je dodatno obogatilo iskustvo za sve uključene.

dan žena

Promicanje pozitivnih vrijednosti u društvu

Ovaj događaj nije samo uljepšao dan mnogim ženama u Zagrebu, već je poslao i važnu poruku o solidarnosti i potpori među ženama. Lana, Paula i Dora pokazale su kako male geste mogu imati veliki utjecaj na promicanje pozitivnih vrijednosti u našem društvu, posebice na dan koji slavi ženska dostignuća i borbu za ravnopravnost.

@optikaanda Naša Dora iznenadila je prolaznice poklonima povodom Dana žena 💐❤️ #optikaanda #womensday #danzena #fyp #fybalkan #foryou #foryoubalkan ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ – SoBerBoi

Kroz ovu inspirativnu akciju, Lana Klingor Mihić, Paula Sikirić i Dora Martinović pokazale su da je Međunarodni dan žena idealna prilika za širenje ljubavi i pozitivnosti, dokazavši da zajedničkim snagama možemo stvoriti ljepši i pozitivniji svijet za sve žene.

dan žena dan žena

druge vijesti