HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ovo priznanje potvrda je ovom dentalnom prostoru da se ističe se ne samo po visokim medicinskim standardima već i po svojoj minimalističkoj eleganciji te inovativnom pristupu prostoru i svjetlu.

U objašnjenju žirija, među ostalim stoji: “Stomatološka klinika Le Clinic, smještena u centru Kaptol, može se pohvaliti ekskluzivnim stomatološkim prostorom u kojem svjetlost pametno putuje iz ordinacija kako bi osvijetlila čekaonice i zajedničke prostorije. Sve je to u skladu s medicinskim standardima, a ipak obuhvaća minimalističku eleganciju. Izlog ne odražava samo svrhu klinike i estetski šarm, već svojim primamljivim sjajem plijeni znatiželju noćnih prolaznika. Inovacija se nastavlja i unutra, gdje stakleni zid u boji osvjetljava prostor za čekanje prirodnim svjetlom filtriranim kroz ordinacije, stvarajući spokojnu atmosferu ispunjenu mekim nijansama i dinamičnim sjenama, a istovremeno osiguravajući privatnost. Ovaj izbor dizajna, zajedno sa svestranim zavjesama, stvara višestruko iskustvo čekanja, od elegantnog i modernog do udobnog i prikladnog za opuštanje i društvenu interakciju. Središnja lokacija čekaonice eliminira duge hodnike, osiguravajući jednostavnu navigaciju i umirujuće iskustvo pacijenta. Ovaj ambijent utjelovljuje svijetla, umirujuća paleta boja klinike i bijela recepcija koja simbolično označava namjenu klinike”.

Big See Awards internacionalno je priznanje koje stavlja naglasak na kreativnost izvan granica regije i prepoznaje izvanredna dostignuća u arhitekturi, interijeru, produkt dizajnu i modi diljem svijeta. Žiri ovog prestižnog natjecanja sastavljen je od 11 renomiranih svjetskih arhitekata iz Japana, Nizozemske, Norveške, Finske, Njemačke, Francuske, Španjolske, Portugala i Belgije. Projekti su ocjenjivani prema strogo postavljenim kriterijima kao što su inovacija, pametni dizajn, osjetljivost na okoliš, funkcionalnost te kulturna i socijalna svijest. Nagrađujući Le Clinic Dental Polikliniku Big See za dizajn interijera, žiri je prepoznao izvanrednost i inovaciju koju je ovaj projekt donio u svijet dentalne medicine. 

U Le Clinic stomatološkoj klinici koristi se najmodernija tehnologija, kao i najkvalitetniji materijali iz domene estetske stomatologije, stomatološke protetike i implantologije. Sve zahvate iz pojedinih područja stomatologije obavljaju specijalisti za ta područja.

Više o Le Clinic stomatološkoj klinici potražite na web stranici.

druge vijesti