HELLO
Domagoj Kukec

Tvrtka Samsung Electronics je na Zagrebačkom Velesajmu tijekom Zagreb Design Weeka spojila modu i tehnologiju. Posjetitelji su mogli isprobati modne dodatke mladih dizajnera Helen Kelen, Ire Rumore, Tine Spahije, Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića s modnim brendom Klisab te Jelenom Geštakovski s brendom y/GIA inspirirane Galaxy Z Flip5 preklopnim telefonom.

Samsung i Zagreb Design Week: Spoj mode i tehnologije

Helen Kelen, autorica poznata po korištenju viškova tekstila iz tvornica i odbačene odjeće, dizajnirala je remenje od umjetne kože za Galaxy Z Flip5 koji se mogu nositi na više načina, savršeno se slažući s idejom multifunkcionalnosti i elegancije pametnog telefona, dok je dizajnerica Ira Rumora osmislila pocket za pametni telefon i jaknu, kombinirajući estetiku i funkcionalnost ovog preklopnog modela.

Samsung

Neovisnu profesionalnu kostimografkinju na području kazališta i filma Tinu Spahiju inspirirala je praktičnost Galaxy Z Flip5 pametnog telefona za dizajniranje sportskog seta, dok su dizajneri modnog brenda Klisab, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, predstavili kombinaciju torbice s etuijem za kartice i remenom, inspiriranu osebujnim dizajnom i performansama Galaxy Z Flip5 pametnog telefona. Naposljetku su na  modnoj pisti predstavljene modne kreacije brenda održive mode y/GIA dizajnerice Jelene Geštakovski koja je osmislila torbicu za Galaxy Z Flip5 inspiriranu idejom povratka u 2000-e i vraćanje u vrijeme preklopnih telefona.

Samsung

Više informacija o Galaxy Z Flip5 modelu pametnog telefona potražite na: https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-z-flip5/.

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, lijevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.