HELLO
HELLO! #HelloItsMe

„Ova je nagrada potvrda naše predanosti, kao i promišljanja te praćenja, ali i nametanja trendova. Kao i u svemu što radimo, pažljivo pratimo potrebe naših potrošača, kao i cjelokupnog tržišta, te ih pretvaramo u inspirativne ideje i zapažene proizvode. Naš trud nije prošao nezapaženo“, izjavio je Nikša Farac, direktor marketinga u Krašu.  

IdejaX, koja nagrađuje jedinstvene i najoriginalnije ideje koje pomiču granice kreativnosti, dodjeljivala se među 160 prijavljenih projekata u pet skupina. U skupini Best on Market, u kojoj se nagrađuju najbolje ideje u 12 poslovnih kategorija, Kraš i Šanavala osvojili zlatnu IdejuX za projekt Frondi – Puuun okusa u kategoriji Hrana. 

U skupini Best of Packaging, kojom se nagrađuje pakiranje koje na najinovativniji i kreativniji način prikazuje i reklamira proizvod, Kraš je osvojio čak dvije nagrade. U kategoriji Velika naklada, zlatom je okrunjena kraljica pralina – projekt redizajna Bajadere, koji je nastao u suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey.  U istoj kategoriji, s istim partnerom, Kraš je osvojio broncu za projekt Ki-Ki

Dvostruko se slavilo i u skupini Best of Ad-Making, koja nagrađuje najbolju izvedbu ideje u područjima digitala, filma i dizajna. U kategoriji dizajna, zlato je osvojio Krašev Frondi – puuuun okusa, dok je projekt Bajadera – Neodgodivo dobra, na kojem su surađivali Kraš i Šanavala, donio također priznanje u kategoriji Dizajn, osvojivši broncu.

Spominjana i višestuko nagrađivana Bajadera ove godine slavi 70. rođendan, a posjetitelji jubilarnih, desetih po redu, Dana komunikacija imali su priliku uživati u posebnom kutku posvećenom ovoj pralini. Za još slađe iskustvo, ljubitelji slatkog mogli su isprobati limitirano izdanje Frondi kokos.

O Krašu

Povijest Kraša započinje u Zagrebu, na temeljima tvornice za proizvodnju čokolada Union koja je osnovana 1911. godine kao prvi industrijski proizvođač čokolade u jugoistočnoj Europi. Dvanaest godina kasnije zagrebačko poduzeće Bizjak započelo je s proizvodnjom dvopeka, keksa i vafla, a 1950. godine te se dvije tvornice s još nekoliko manjih proizvođača ujedinjuju pod zajedničkim imenom antifašističkog borca i sindikalista Josipa Kraša. Kraševa je povijest obilježena velikim uspjesima i prekretnicama, među kojima su i titula dobavljača kraljevskog dvora u Beču i Budimu 1913. godine te početak proizvodnje prvih bombona s crtom 1936. godine, najtanje čokolade na svijetu 1938. godine ili prve robne marke na ovim prostorima 1946. godine. Danas je Kraš suvremena kompanija koja se uspješno prilagođava izazovima i zahtjevima tržišta, a svoje poslovanje temelji na najvišim standardima kvalitete, bogatstvu asortimana, prepoznatljivim brendovima i stoljetnoj tradiciji. U sklopu Kraš grupe posluje pet tvornica – tri u Zagrebu, jedna u Osijeku te Mira u Prijedoru, u kojima je zaposleno gotovo 2.000 radnika. Više od polovice ukupne proizvodnje plasira na domaće tržište, dok ostatak izvozi na brojna inozemna tržišta, uključujući države u okruženju, Zapadnu Europu te prekomorska tržišta Australije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država, kao i pojedinih azijskih i afričkih zemalja.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024