HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ovo je sjajna prilika za uživanje u najluksuznijem resortu na Jadranu, bilo da želite odmor s vašim najdražima, prijateljima ili sami. Iskoristite posebnu ponudu Adriatic getaway kojom domaći gosti ostvaruju popust na smještaj u resortu.

Za gurmane

U središtu svakog One&Only iskustva je gastronomija. Ovoga proljeća svi restorani resorta otvaraju svoja vrata tako da ćete Uskrs moći proslaviti uz tradicionalan doručak, čaroban pogled i svečanu atmosferu restorana La Veranda s kompletnim menijem po cijeni od 100 eura po osobi, odnosno 140 eura uz alkoholna i bezalkoholna pića.

Ne propustite birane japanske delicije restorana Tapasake, ručak u elegantnom restoranu na plaži Sabia ili atmosferičnu večer uz koktel, tapas i kamin bara Caminetti. Tijekom dana zasladite se gurmanskim iznenađenjima u u lobiju hotela.

Portonovi

Igre i zabava

U čast najšarenijem godišnjem dobu, livada resorta pretvara se u igraonicu na otvorenom za sve generacije, s divovskim šahom, boćalištem i drugim iznenađenjima. Opustite se uz druženje, igru i stvaranje zajedničkih uspomena.

Što je Uskrs bez potrage za jajima? Ona u One&Only Portonovi, u nedjelju 31. ožujka poslije doručka, od 10-12, je posebno uzbudljiva: vaša djeca imat će priliku istražiti cijeli resort u potrazi za uskršnjim jajima.

Istovremeno, naše tradicionalno drveno jaje smješteno usred prirodne kulise planina i mora, je savršeno mjesto za slike koje će ostati trajna uspomena na vaš prekrasni uskršnji vikend.

Najbolji wellness u regiji

Chenot Espace jedne od najpoznatijih švicarskih wellness programa idealno je mjesto za proljetnu brigu o vašem tijelu. Započnite jutro sa satom joge uživajući u opuštajućem okruženju ili se razbudite uz vježbu na otvorenom ili u našoj teretani ispunjenoj svjetlom i pogledom na bokokotorski zalijev.

Naši najmlađi gosti

Kako bi cijela obitelj mogla uživati i opustiti se tijekom boravka u One&Only Portonovi, za naše najmlađe goste pripremili smo poseban uskršnji program, s likovnim aktivnostima, potragom za uskršnjim zečićima, bojanjem lica, filmskim večerima i ostalim veselim aktivnostima.

Portonovi

Jedini ultra-luksuzni resort na Jadranu smješten je u naselju Portonovi. Elegantna šetnica s jednom od najljepših marina na Jadranu tijekom cijele godine je omiljena destinacija, s buticima, galerijama i restoranima te posebnim sezonskim programom.

Portonovi

druge vijesti