HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slatkim snagama pristigla je Dorina Creamy Hazelnut punjena finom kremom od lješnjaka te obogaćena hrskavim komadićima lješnjaka. Od prvog trenutka kada je otvorite, preplavljuje vas miris lješnjaka i primamljive arome čokolade, koji neodoljivo pozivaju na uživanje.

Već vam osmijeh postaje širi, a tek smo krenuli na ovo sočno putovanje. Dorinina avantura dolazi u proljeće, baš kad svi željno iščekujemo najiščekivanije voće sezone i donosi nam novu čokoladu Dorina Strawberry & Vanilla. Balans voćnosti jagode i kremastog okusa vanilije stvara idealan spoj za one koji traže poseban doživljaj svježeg, slatkog užitka. Osjetite li već tu eksploziju voćnih okusa? Ma čisto zadovoljstvo!

U svijetu Dorina čokolada, trenuci uživanja ne događaju se samo kroz potpuno nove okuse, već i suptilnim promjenama u onim postojećim okusima. Tako u spoju vrhunske čokolade i keksa, predstavljamo Dorinu Petit Beurre poboljšane recepture koja savršeno spaja čokoladnu teksturu, mliječno punjenje i komadiće Petit Beurrea. Pomalo nostalgičnim, no inovativnim okusom, osvaja nepca svih generacija.

Bez obzira na okus koji odaberete, u svakoj se kockici krije priča. Dorina nikako nije samo obična čokolada. To su umotani zalogaji zadovoljstva koji nas kontinuirano podsjećaju na slatkoću života u kojima rado uživamo sami, a još ih radije dijelimo s dragim ljudima.

druge vijesti