HELLO
Domagoj Kukec

Poznata pjevačica i kraljica “vintage” stila Lana Del Rey proslavila je 38. rođendan.

Slavni časopis “Interview Magazine” u njezinu je čast objavio nikad viđene fotografije.

Ove fotografije zapravo su dio fotografija koje se nisu našle u nedavnom izdanju “Interview Magazina”.

Fotografije inspirirane prošlim vremenima za rođendan Lane Del Rey

Časopis je objavio nove fotografije, napominjući da je ovo pravi “medeni mjesec” za njezine obožavatelje. Na fotografijama je Lana Del Rey obučena u vjenčanicu s velom preko lica.

“Prošli su mjeseci otkako smo prvi put objavili naslovnicu Lane Del Rey, ali za obožavatelje Lane medeni mjesec još nije završio”, napisao je “Interview Magazine”.

Naime, Lana Del Rey i Billie Eilish u nedavnom su izdanju vodile razgovor o najnovijem albumu Lane Del Rey “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd”.

Lana Del Rey je u intervjuu rekla da je imala problema s osmišljavanjem naziva albuma, te je s fotografom Neilom Krugom, koji je napravio naslovnu fotografiju albuma, raspravljala o nazivu.

“U početku je naslov definitivno trebao biti “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd”, ali onda sam se uspaničila i otišla do Neilove kuće i rekla, “Znam da je ovo loše, ali promijenila sam naslov. Sada će se zvati “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd Pearl Watch Me on Ring a Bell Psycho Lifeguard.” Samo je rekao: “Zašto?”, prisjetila se Lana Del Rey.

Neil Krug je za naslovnicu snimio i golu fotografiju Lane Del Rey, no ona je na kraju nije htjela iskoristiti za naslovnicu.

“Ideja koja stoji iza toga bila je, umjesto da me razotkriju stvari koje nisu istinite, htjela sam otkriti nešto o sebi što sam zapravo mislila da je lijepo, ali na kraju sam postala nervozna zbog toga što sam pomislila: “Je li ovo umjetnička inspiracija koja mi je došla ili je ovo reakcija na nešto što smatram da je kritično za mene?” Nikada nisam voljela činiti nešto kao odgovor na nešto što se temelji na strahu ili na temelju onoga što ljudi misle o meni. Ne znam hoće li to ikada izaći, ali ako bude, želim biti sigurna da je izašlo kad sam mislila da je zabavno, a ne zato što sam morala nešto pokazati ljudima”, zaključila je pjevačica.

Pjevačicu Lanu Del Rey u zadnje vrijeme na društvenim mrežama kritiziraju zato što, kako vole reći, ima višak kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LANA DEL REY FANS (@ldr_fans)

Prije nekoliko dana pjevačica je izbrisala i svoj privatni Instagram račun, a izvori navode da je to učinila zato što joj je dosta “svijetla reflektora”. Uz pjevačicu Taylor Swift, Lana Del Rey jedna je od najslušanijih izvođačica na Spotifyu.

 

druge vijesti