HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nedjeljom poslijepodne kod mnogih neizbježno kreće takozvani monday blues, osjećaj potištenosti da vikend prekratko traje, s jedinstvenom dozom nervoze zbog početka novih radnih obaveza. Od kada i trgovinama u shopping centrima više nije dozvoljeno raditi svaku nedjelju, situacija je još napetija – jer upravo razgledavanjem izloga mnogi su se provodili u zadnjim trenutcima vikenda.

No prvi hrvatski trgovački centar nove generacije, zagrebački Z Centar, tome je stao na kraj. Već ovu nedjelju 12. svibnja – ne očajavajte! Svi ugostiteljski objekti, najluksuznije kino u Hrvatskoj ‘CineStar Zagreb Zapad’, najveća domaća gaming arena ‘Hall of Game’, fantastični prvi dječji grad za malene ‘MiniPolis’, mini golf na krovu centra, automat klub i walk-in beauty salon ‘Z House of Beauty’ rade svaki dan u tjednu, pa tako i svim nedjeljama!

z centar

Pitate se kako ‘posložiti’ jedan kvalitetan i zabavan dan s puno guštanja, a pod jednim krovom? Popijte finu kavicu u Hugo’s baru i uživajte u ukusnom sushiju ili se počastite zdravim bowl kombinacijama u Fit Stopu. Za ljubitelje fast fooda tu je popularni Burger King, dok će Asian Dragon restoran oduševiti azijskim specijalitetima. Za desert svratite u Milky palačinkarnicu s najboljim palačinkama na zapadnom dijelu grada.

z centar

Obiteljski se zabavite igrajući mini golf na krovu Z Centra, pa čak i u noćnim satima s lopticama koje svijetle u mraku. U sportskoj aktivnosti na otvorenom uživajte dok su najmlađi u zabavnom i edukativnom MiniPolisu, a stariji na gejmanju u igraonici Hall of Game.

z centar

Kao šećer na kraju, najzabavniji su kino trenutci! Posebno ovog vikenda ne propustite ‘Friends’ vikend uz dugo očekivani naslov ‘Imaginarni Prijatelji’. Rezervirajte svoja mjesta na vrijeme za pred-premijerni vikend u CineStaru ‘Zagreb zapad’, na oba dana vikenda 11. i 12. svibnja. Očekuje vas filmska čarolija za sve uzraste, u čijem je središtu zbivanja djevojčica Bea koja otkriva svoju nevjerojatnu moć – vidi imaginarne prijatelje svih ljudi.

Saznajte kako će iskoristiti tu svoju moć u misiji ponovnog povezivanja djece s njihovim zaboravljenim imaginarnim prijateljem. U filmu sinkroniziranom na hrvatski, dostupnim i s titlovima, glume Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming i Fiona Shaw. Do isteka zaliha dostupni su i pokloni za najmlađe gledatelje u obliku kreativne zbirke.

z centar

Kako u Z Centru itekako znaju da je nedjelja idealan dan za resetiranje i punjenje baterija: omogućite si taj jedan dan u tjednu, tu jednu nedjelju koja može biti dovoljna da opušteni i zadovoljni lakše prebrodite još jedan radni tjedan.

z centar

Uspori i uživaj, nova je nedjeljna mantra. Pa slobodno krenite već ove nedjelje na zapad Zagreba. Neka vam nedjelja postane omiljeni dan u tjednu, naravno uz Z Centar – mjesto gdje zabava nikad ne prestaje! (P.S. Iduća radna nedjelja trgovina u Z Centru je već 19. svibnja.).

z centar

Oznake:

druge vijesti