HELLO
HELLO! #HelloItsMe

I ove će godine na „maloj“ utrci (trčanje 150 metara) će se natjecati djeca s downovim sindromom pa ih svakako dođite podržati i navijati! Nakon i za vrijeme utrka bit će organizirane sportske i likovne radionice za djecu pod vodstvom volontera i terapeuta udruge te druženje uz glazbu i ples. Sav prihod od uplaćenih kotizacija ide za Udrugu Down.

Udruga sindrom Down zastupa interese svih osoba s Down sindromom Grada Zagreba i Zagrebačke županije, djeluje od 1999. godine i broji preko 280 članova osoba sa sindromom Down. Aktivno provodi više programa, uključena je u puno projekata, provodi razne radionice. Programom rada pružaju podršku osobama s Down sindromom od najranije dobi, kroz vrtićki, predškolski i školski uzrast, pa sve do pripreme za osamostaljivanje. Cilj projekta utrke Run For Down je širenje svijesti o važnosti sporta koji pozitivno utječe na biološki i psihosocijalni razvoj. Svako uključivanje u sportske aktivnosti direktno utječe na poboljšanje motoričkog razvoja i socijalizaciju osoba s Down sindromom. Rad udruge i programi koje provodi financiraju se isključivo od donacija i projekata.

Startni paketi sadrže startne brojeve s čipom za mjerenje vremena, atletske dry fit majice s logom utrke (za prijave i uplate do 05.05.2024.!), a svi natjecatelji koji završe utrku dobivaju finišersku medalju, dok su za prva tri mjesta osigurane i bogate nagrade sponzora.

Podizanje startnih paketa bit će organizirano u petak, 17.5. od 15:00 do 19:00 u Burger&Beer Bar Mrav, Avenija Dubrovnik 15 (Velesajam). Podizanje paketa za druge osobe moguće je uz predočenje osobne iskaznice osobe za koju se podiže te u subotu, 18.05. u startno-ciljnom prostoru od 8:30 do 9:30 za trkače koji dolaze izvan Zagreba.

Povedite djecu, rođake, prijatelje i zabavite se družeći se s djecom s Downovim sindromom. Svi ste dobrodošli!

Ambasadori utrke su naš proslavljeni gimnastičar Tin Srbić, kapetan GNK Dinamo Arijan Ademi i glumica i maratonka Ecija Ojdanić.

Svi ostali detalji i raspored događanja su na liku za prijavu. Vidimo se 18. 5. na Bundeku!

run for down

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024