HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Malene Rydahl, autorica bestselleraHappy as a Dane” objašnjava kako različiti stilovi liderstva utječu na dobrobit, performanse i povjerenje zaposlenika unutar organizacije. S višegodišnjim iskustvom u savjetovanju svjetskih organizacija, Rydahl se zalaže za njegovanje empatije u poslovnom okruženju. Smatra kako empatija ne samo da poboljšava individualno zadovoljstvo, već i potiče društvenu produktivnost te konkurentnost organizacije

Danska je već godinama jedna od najsretnijih zemalja na svijetu, redovito se smještajući među prve tri na popisu svjetskog izvještaja o sreći (World Happiness report). No, što stoji iza njihove izvanredne sreće i zadovoljstva? Na konferenciji Future Tense powered by Lürssen, Malene Rydahl, viša savjetnica u Boston Consulting Group i predavačica na Sciences Po Parisu, pružit će uvid u ključne aspekte danskog modela sreće koji se mogu primijeniti kako na države tako i na poslovanje organizacija.  

„Promjena treba dolaziti iz srca; morate biti ta osoba, ne samo misliti da jeste“, naglašava Rydahl. Koliko je bitno razvijati povjerenje u društvu, ističe i veleposlanik Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj Nj. E. Ole Henrik Frijs-Madsen: „Povjerenje je vrlo važno za društvo, ali ne može se kupiti, mora se zaraditi. Baš zato mi u nordijskim zemljama generacijama radimo na tome; definiramo povjerenje i integriramo ga u naše društvo.“

Uz Malene Rydahl, na konferenciji Future Tense powered by Lürssen govorit će Felipe Gomez i Costas Markides o budućnosti liderstva, Lasse Jonasson o budućnosti tehnologije, Martin Kruse o održivosti te digitalna antropologinja Rahaf Harfoush o odnosu društva i tehnologije. 

Uz Lürssen Design Centar Kvarner, višegodišnji partneri konferencije su ENNA Group, Futura DDB, Nestlé, Philip Morris International, Raiffeisen Bank i Visa. Konferencija je pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Grada Zagreba.

Konferencija je namijenjena donositeljima odluka i stručnjacima koji se ne žele samo prilagođavati promjenama, već aktivno oblikovati poslovanje i svoje buduće uloge. 

Više informacija nalazi se na internetskoj stranici Future Tense konferencije 

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024