HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Garmin je najavio nova ažuriranja softvera i funkcija za odabrane pametne satove, uključujući epix (Gen 2), fēnix 7, Forerunner, vívoactive 5 i Venu 3 seriju pametnih satova i više. Lagani i mekani UltraFit najlon remeni dostupni su u više boja, uključujući plameno crvenu i sivo-plavu boju.

Značajne funkcije1 u ovom besplatnom ažuriranju softvera uključuju:

  • Multisport automatsku tranziciju: Fokusirajte se na utrku i pustite vaš sat da zabilježi prijelaze između plivanja, vožnje bicikla i trčanja tijekom nekoliko sportskih aktivnosti.
  • Baza podataka o stazama za trčanje: S više od 10.000 staza (400 metara) diljem svijeta, koristite profil aktivnosti trčanja na stazi kako biste dobili precizno mjerenje performansi – čak i na stazi na kojoj nikada niste trčali.
  • Trener spavanja: pronađite pravu ravnotežu između izazovnih aktivnosti i prirodnog procesa oporavka tijela zahvaljujući personaliziranom treniranju spavanja koje pruža uvid u to koliko se sna preporučuje i savjete za poboljšanje. Garmin pametni satovi također prate različite faze sna, drijemanja i druge ključne metrike (mjerene tijekom spavanja) poput pulsne oksimetrije2 i statusa varijabilnosti otkucaja srca (HRV).
  • Aktivnost preskakanja užeta: Odaberite između slobodnog načina rada ili ciljanog načina rada (ciljano vrijeme ili ciljana ponavljanja) za praćenje trajanja, ukupnog broja ponavljanja, ukupnog broja rundi, informacija o rundi, maksimalnog niza, otkucaja srca, sagorjelih kalorija i skokova u minuti. Također nudi prilagodljivi interval upozorenja i odbrojavanje.

Nove boje UltraFit najlonskih remena

Popularni UltraFit najlonski remeni sada su dostupni u novim bojama. Lagani i udobni, QuickFit kompatibilni najlonski remeni dizajnirani su za robusne sportske aktivnosti i nošenje na otvorenom u svim vremenskim uvjetima. Remen od 20 mm sada je dostupan u tamno ljubičastoj boji, dok su remeni od 22 mm i 26 mm sada dostupni u plameno crvenoj, sivo-plavoj boji i boji mahovine. Novi remeni maju preporučenu maloprodajnu cijenu od 39,99 eura.

Ažuriranja softvera počela su se distribuirati na kompatibilnim uređajima. Korisnici mogu ažurirati svoj pametni sat omogućavanjem automatskih ažuriranja sa svog uređaja i sinkronizacijom s Garmin Connect ili korištenjem Garmin Express.

druge vijesti