HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jubilarni trodnevni beauty događaj okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima ljepote: make up-u, frizerstvu, nail dizajnu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima,..

Svojom tematikom sajam je namijenjen profesionalcima ali i širokoj publici. Posjetitelji će imati priliku pronaći svoju formulu za proljetni makeover iz bogate izložbene ponude na sajmu i odabrati najbolje za sebe. Mnoštvo kozmetičkih proizvoda i usluga, modni dodaci te opuštanje na mnogobrojnim tretmanima bit će još pristupačniji uz najavljene prigodne sajamske popuste i besplatne savjete prisutnih stručnjaka.

BEAUTYHAIR

Potražnja za ekološkom kozmetikom postaje jedan od prvih zahtjeva tržišta. Na sajmu ćete pronaći vrhunsku ekološku profesionalnu kozmetiku, a izlagači najavljuju revolucionarnu inovaciju u pomlađivanju i regeneraciji kože. Potražite profesionalne i maloprodajne linije vrhunskih aparata za kozmetičke tretmane, sterilizaciju, nail dizajn, preparate za profesionalne tretmane njege lica i tijela, novitete korištenja šećerne paste, sve za obrve, luksuzne linije svijeća i parfema te opremu za frizerstvo.

Predstavljanje nekih od izlagača na sajmu možete pogledati na https://www.facebook.com/beautyhairexpozagreb

BEAUTYHAIR

Stručni program sajma

Za one željne usavršavanja organiziran je Look&learn seminar na kojem se mogu upoznati s tehnikom trajne šminke uz demonstraciju na modelu. Kombinacija visoke tehnologije i fitnessa danas je ultimativni hit, stoga očekujte aerobni trening s vakuumom i infracrvenom tehnologijom.

Uz izložbeni program, najavljujemo stručan i zanimljiv popratni program. Izdvajamo događanje Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom. Posebno atraktivan dio programa bit će show i ekskluzivna stručna radionica koju će voditi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist dok će Pei Wang, višestruko nagrađivana profesionalka za medicinsku kozmetiku iz Kine prenijeti svoj know-how o tajnama tradicionalne kineske masaže.

BEAUTYHAIR

U sklopu višednevnog događanja održat će se Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, ali i natjecanja za učenike strukovnih škola te niz zanimljivih panela i rasprava – programi koji će privući najbolje domaće talente iz frizerskog i kozmetičkog svijeta, pružajući im priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost.

Najavljujemo i novi modni event u sklopu Beauty sajma – FASH concept koji će okupiti brojne dizajnere i njihove vlastite proizvode iz područja mode, modnih dodataka i dekoracija za dom. Ljubitelji originalnog hrvatskog dizajna imat će priliku razgledati i kupiti visokokvalitetne modne proizvode.

BEAUTYHAIR

Nagradna igra

Najsretniji među vama, uz kupljenu ulaznicu, imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade naših izlagača. Zato vas pozivamo na „najljepšu priču“ Zagrebačkog velesajma, beauty eventa koji se ne propušta, i koji istovremeno slavi ljepotu i donosi nove, inspirativne trendove.

BEAUTYHAIR

Online ulaznice

Cijena jednodnevne ulaznice je 5 eura, dok za sve dane iznosi 12 eura, a možete ih kupiti i ONLINE na ulaznice.hr

Za više informacija pratite www.zv.hr i društvene mreže Zagrebačkog velesajma.

BEAUTYHAIR

druge vijesti