HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Film Grete Grewig i Noaha Baumbacha, Barbie, napokon je došao u kina te izazvao nezapamćen interes publike i rasprodao sve dvorane tjednima prije prikazivanja. Svi su se morali uvjeriti u priče o jedinstvenom prikazu Barbie koja već desetljećima oduševljava sve uzraste. Na sinoćnjoj Très Chic projekciji u Kaptol Boutique Cinema kao i na CineLady projekciji u CineStaru u Z centru, među posjetiteljima, bili su i Jelena Veljača, Neven Ciganović, Mario Mandarić, Mia Dimšić, Mirna Maras Batinić, Antonia Čosić , Dalibor Petko te mnogi drugi.

Za Barbie, ali i Kena, svatko je čuo, a ona je od stvaranja, davne 1959. godine, pa sve do danas mijenjala uloge i zanimanja. Promicala je raznolikosti i na taj način stvorila svjetsku popularnost koja nije popustila niti danas. Ne postoji osoba koja nije čula za Barbie, a isto tako vjerojatno neće biti osobe koja nije pogledala Barbie film! Pretpremijerne projekcije Très Chic i CineLady projekcije u čak 11 gradova bile su rasprodane danima prije. Odabrana CineStar kina su posjetiteljicama CineLady večeri omogućili poklone za najsretnije u suradnji s partnerima: Dukat, La Piel by Lana Jurčević, Avon, Barcaffe, Orbico, a Jana i Schweppes ponudili su piće dobrodošlice, dok se za odličnu atmosferu u CineStaru Z centar pobrinula DJ-ica KikiB.

U modnom smislu, industrija ne pamti kad je neki film imao toliki utjecaj na modu kao Barbie ove godine…Boja „Barbie Pink“ zavladala je svijetom, nalazi se na svim naslovnicama prestižnih časopisa i na tjednima mode. A u skladu s trendom je i zagrebačka Très Chic pretpremijera gdje je Le Concept Aleksandre Dojčinović pripremio posebno modno iznenađenje – izloživši očaravajući pink vjenčanicu brenda Dovita Milano. U Kaptol Boutique Cinema bilo je zanimljivih photo kutaka i poklona partnera; Toyota, Poliklinika Milojević, Foreo Sweden, Manos nail studio, optika La Vie, Fraktura, Le Concept, La Piel by Lana Jurčević te Apivita. Za plesnu atmosferu pobrinula se DJ Rea!

Uz fantastičnu glumačku postavu, Margot Robbie i Ryan Gosling uveli su svaku osobu u publici u nevjerojatan Barbie svijet gdje je sve moguće i u kojemu je svatko barem jednom tijekom svog života želio biti. Ostatak uistinu bogate glumačke postave predstavljaju velika hollywoodska, ali i glazbena imena: Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.

Film Barbie je od 20. srpnja na redovnom programu,  a tijekom vikenda – od 21. do 23. srpnja CineStar i Kaptol Boutique Cinema pripremaju posjetiteljima nova iznenađenja!

Više detalja i kinoulaznice za najiščekivaniji film godine u distribuciji Blitz filma dostupne su na blagajnama kina i online na www.cinestarcinemas.hr.

druge vijesti