HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad se gospođa Branka Grubnić, mama Marka Grubnića pojavi na njegovom Instagram profilu, pratitelji slavnog stilista rijetko mogu sakriti oduševljenje, a tako je bilo i ovog Majčinog dana kad je Marko uputio nježnu poruku svojoj majci te pokazao koje su outfite odabrali za proslavu tog dana.

Simpatičan modni duo zablistao je u raznim nijansama smeđe boje, a posebno su se uskladili kad je obuća u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Mama Marka Grubnića i njezin sin ponovili su se cipelama s potpisom Balenciaga

“Mama i sin…obožavatelji Balenciage”, napisao je Marko uz prvu objavu na kojoj se nalaze mokasinke i glamurozne salonke koje potpisuje modni brend koji on i njegova mama obožavaju.

PROČITAJTE: Slatkoća na kvadrat – Morate vidjeti rođendansku tortu koju je Marko Grubnić naručio za svog psića

Na drugoj objavi možemo vidjeti Marka Grubnića i njegovu mamu kako poziraju zagrljeni, odjeveni u atraktivne modne kombinacije.

Marko Grubnić i majka hello magazine croatia hrvatska mama marka Grubnica

Mama Marka Grubnića za ovu je prigodu odjenula klasični bež baloner u spoju s crnim salonkama, dok je njezin sin odabrao traperice sa špricanim efektom, bijelu majicu bez rukava modnog brenda LOEWE i blejzer s leopardskim uzorkom.

Nježne riječi i elegantni božuri

Svojoj majci Marko je poklonio velik buket ružičastih božura i nježne riječi.

“Moja majka, moj anđeo, moj najbolji prijatelj. Najposebnije ljudsko biće koje sam ikad upoznao. Volim te i divim ti se zbog toga što jesi i zbog toga koliko činiš za mene. Volim te mama…”, napisao je Marko uz fotografije pune ljubavi.

Marko Grubnić i majka hello magazine croatia hrvatska mama marka Grubnica

 

 

druge vijesti