Hit cipele za 2024: Obožavala ih je Samantha iz SATC-a, a odlično ih nosi i Nabilah Harron

Ove ženstvene cipele ponovno su u trendu!

03 svibnja 2024

Nabilah influencerica natikače s petom Prada SATC hello magazine croatia hrvatska cipele za 2024 INSTAGRAM: @nabilahhmakeup
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koje će biti najpopularnije cipele za 2024? I dalje su aktualni hitovi kasnih devedesetih i dvijetisućitih, a nakon duljeg izbivanja ponovno ćemo htjeti nositi natikače na petu. Ovakve cipele u kultnoj seriji Seks i grad, koju ponovno gledamo na Netflixu, nosile su Carrie, Miranda i Charlotte, a najčešće se pojavljuju u sklopu outfita koje je stilistica Patricia Field osmislila za jednu i jedninu Samanthu. Natikače s petom ponovno su u trendu, a na svom glamuroznom odmoru fantastično ih nosi i poznata influencerica Nabilah Harron.

Cipele za 2024 u pitanju, s ovim modelom ne možete pogriješiti

Na fotografijama iz Katra, lijepa Nabilah izgleda kao da je upravo sišla sa stranica nekog slavnog modnog žurnala.

PROČITAJTE: Možemo se kladiti – Ove će cipele uskoro preplaviti ulice, a Zara ima odlična dva para

Na nevjerojatnim vizualima iz resorta u pustinji posebno se ističu lijepe bijele natikače s petom, najavljene kao jedne od najpopularnijih silueta kad su cipele za 2024 u pitanju.

Nabilah influencerica natikače s petom Prada SATC hello magazine croatia hrvatska cipele za 2024

Nabilah svoje bijele natikače modne kuće Prada kombinira uz duge haljine i minice, uglavom u bijeloj boji koja joj izvrsno pristaje.

Bijelu mini suknju vješto kombinira sa plavom košuljom muškog kroja dok ženstvenu asimetričnu haljinu upotpunjava zanimljivim šeširom.

Uz hit cipele za proljetnu i ljetnu sezonu, stilskim greškama na fotografijama lijepe influencerice nema mjesta!

Još novosti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, kraljevskih dvora, putovanja, vjenčanja i filma čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024