HELLO
Domagoj Kukec

Marko Grubnić uživa sa svojim psićem. Najpoznatiji hrvatski stilist proslavio je rođendan svojeg pomeranca Caspera.

Za rođendan mu je priredio slavlje dostojno svjetskih zvijezda. Odabrao je jednu posebnu tortu – i to s njegovim likom. Slastičari su vješto rekreirali njuškicu malenoga psića.

Casper je pozirao i s krunom na glavici, koja mu je izvrsno pristajala, i unijela je dodatnu dozu kraljevskog štiha u njegov život.

Casper, četveronožni član obitelji Grubnić, postao je poznat na društvenim mrežama zahvaljujući redovitom pojavljivanju na Markovom Instagramu. Ovaj put, Casper je proslavio svoj rođendan u velikom stilu uz podršku svojeg vlasnika.

Marko Grubnić rođendan pas

Marko je organizirao pravu malu proslavu za pomeranca, koja je, osim torte, uključivala i ukrašavanje prostora, igračke, te druženje s obitelji. Fotografije proslave brzo su postale viralne na društvenim mrežama, privlačeći pažnju ljubitelja životinja i obožavatelja Marka Grubnića.

Marko Grubnić emotivno zahvalio Casperu

“Moja bezuvjetna ljubav, zauvijek. Sretan rođendan ljubavi mog života… Caspere…”, napisao je modni stilist uz jednu objavu, pa dodao:

“Sretan rođendan moja zauvijek ljubavi… Ti si svjetlo mog života, ti si pas mojih snova, ti si kralj mog srca i moj najbolji prijatelj zauvijek. Ti si moj život, moja radost i moja sreća.. Nitko me nije volio toliko bezuvjetno i toliko kao ti. Ti si najčistija duša u mom životu, i iskreno te smatram svojim anđelom. Hvala ti na bezuvjetnoj ljubavi i najljepših 9 godina mog života… Volim te do vječnosti. Sretan rođendan ljubavi mog života, neka ti je divan dan lajanja”, zaključio je stilist i influencer.

Marko Grubnić rođendan pas

Marko Grubnić kroz svoje javne nastupe i angažmane na društvenim mrežama promiče plemenite vrijednosti poput ljubavi, brige i odgovornosti prema životinjama.

Marko Grubnić rođendan pas

Kroz svoj jedinstveni odnos s Casperom, stilist je pokazao kako ljubav prema životinjama može obogatiti naše živote i donijeti neizmjernu sreću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

druge vijesti