HELLO
Domagoj Kukec

Početkom godine, Authentic Beauty Concept svojoj zajednici predstavio je novo lice u svom timu. Dinamična i utjecajna osoba u svijetu kose i mode, s više od dva desetljeća iskustva i rada u modnoj industriji, Anna Cofone, postala je globalna kreativna advokatkinja za Authentic Beauty Concept.

Cijenjena u svom poslu i tražena među javnim osobama, Anna, među ostalima, već neko vrijeme surađuje i s američkom pjevačicom i kantautoricom Lanom Del Rey. Ove godine, na dodjeli nagrada Grammy, Lana je oduševila sve prisutne svojom pojavom, no ne samo zbog svog talenta i izvanrednog outfita, već zbog svoje frizure, kojoj su se brojni divili.

Authentic Beauty Concept Lana Del Rey

Anna Cofone potrudila se oživjeti viziju starog Hollywooda, ali ga također začiniti s mrvicu modernih detalja. Za stvaranje ove frizure i zavidnog volumena koristila je Authentic Beauty Concept proizvode, među kojima i Airy Texture Spray i Nude Powder Spray, glavne proizvode koji su zaslužni za nevjerojatan volumen kose koji se u zadnje vrijeme vraća na velika vrata.

PROČITAJTE: U vintage stilu – Izašle odlične nove fotografije za rođendan Lane Del Rey

Ovo nije bio prvi put da je Anna Cofone surađivala s Lanom Del Rey. Prije ovoga, surađivale su i na stvaranju cijelog looka za snimanje naslovnice Laninog novog albuma, a kako je ta frizura oduševila sve koji su album s iščekivanjem dočekali – nije iznenađujuće da su se dvije umjetnice odlučile na daljnju suradnju za događaj velikog značaja za obje.

PROČITAJTE: Dajte ovoj ženi njezin Grammy

Inspiracija kojom se Anna Cofone vodila pri stvaranju frizure za Lanu Del Ray za dodjelu nagrada Grammy bila je skladan spoj nostalgične elegancije i suvremene gotičke privlačnosti. Vodila se stilovima ikona starog Hollywooda poput Sharon Tate i Brigitte Bardot te joj je u cilju bilo stvoriti upravo tu bezvremensku ljepotu koju karakteriziraju nježni valovi ogromnog volumena te pramenovi oko lica koji dodatno naglašavaju oči. Upravo ovakve frizure dokaz su da se uz Authentic Beauty Concept proizvode u pravim rukama može postići apsolutno sve.

Authentic Beauty Concept Lana Del Rey

druge vijesti