HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na košarkaškoj utakmici između klubova Dinama i Zadra, u košarkaškom centru Dražen Petrović postavljena je prva FAVBET Fun zona koja se nalazila ispred ulaza u sektore crvene  i plave tribine. Postavljanje Fun zone je prvi korak u zajedničkoj promociji košarkaškog saveza u sklopu FAVBET premijer lige.

U Fun zoni organizirane su arkadne igre Box punch i košarka, a ispred ulaza u plavi sektor organizirana je igra napuhanac – Košarkaška liga. Za pobjedu u igri djeca su dobivala sok ili kokice, dok su odrasli za pobjedu dobivali pivo. FAVBET je svim svojim postojećim članovima osigurao besplatno pivo, a nagrađivali su i nove članove koji su se taj dan odlučili učlaniti. Cijela zabava započela je sat vremena prije utakmice i trajala sve do početka treće četvrtine.

Na poluvremenu utakmice organizirana je igra na terenu u kojoj su sudjelovala 2 navijača, a sretniji navijač Hrvoje pobijedio je u igri i osvojio dres svog imenjaka, Hrvoja Garafolića, ujedno i kapetana košarkaškog kluba Dinamo. Za kraj poluvremena su sa terena, uz pomoć zračne puške, ispucavane majice sponzora FAVBET koje su hvatali navijači na tribinama.

FAVBET je također nedavno uveo i dodjelu nagrade MVP mjeseca FAVBET Premijer lige, a prvi dobitnik nagrade za najboljeg igrača mjeseca listopada bio je Filip Vujičić iz košarkaškog kluba Dubrovnik. Dobitnika ove nagrade biraju treneri svih ligaških klubova, izbornik reprezentacije i sportski novinari Sportskih Novosti, što govori o važnosti ove nagrade i svojevrsnom priznanju izvrsnosti. Statistika Filipa Vujčića u šest mečeva je 18,7 poena, 5,5 skokova i 3,3 asistencije po utakmici.

PROČITAJTE: Severina je iznenadila u kuhinji

Cijeli program Fun zone FAVBET-a osmišljen je upravo za navijače kako bi odlazak na utakmice podigli na novu razinu i osigurali nezaboravno iskustvo, jer ipak navijači su upravo ti koji donose emocije u dvoranu i daju vjetar u leđa svojim igračima kako bi bili što bolji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Budi u igri uz FAVBET! 🎮 (@favbet_hrvatska)

druge vijesti