HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Osim što istražuju otok i kupaju se na lokalnim plažama, petak večer su proveli kod supetarskog kuhara Dina Šeparovića čija je konoba Kala od ove godine uvrštena u Michelinov vodič.

Kako saznajemo, na meniju slavih filmaša bili su kopunova jetra, kozice, cappeletti punjeni grancigulom i divlji brancin, a pili su se plešivički pjenušci i probrana dalmatinska vina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dino Šeparović (@dinoseparovic)

Konoba Kala je restoran s gotovo desetgodišnjom tradicijom, ove je godine po prvi puta dobila Michelinovu preporuku, a uvrštena je i u Gault&Millau vodič. Vlasnik i chef Dino Šeparović odradio je praksu u najboljim hrvatskim i srednjoeuropskim restoranima, uključujući i Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom. Kolege mu predviđaju blistavu budućnost, a zbog dobrog izgleda i prodornih plavih očiju – često mu tepaju da je najzgodniji hrvatski kuhar.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KALA Dine & Wine (@kala_supetar)


Društvo Oskarovcima su pravili Bruno Mustić, hrvatski filmaš s britanskom adresom te Ivana Panić, srpska producentica koja se ovom večerom pohvalila na svojim društvenim mrežama.

druge vijesti