HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najnovije „pojačanje“ premium HONOR Magic serije pametnih telefona, HONOR Magic6 Pro, danas je u prekrasnom ambijentu ROXANICH Winery and Design Hotela te na obroncima Motovuna doživio i svoju domaću premijeru. Kako bi se obilježio dolazak posljednjeg HONOR-ovog flagshipa u Hrvatsku, kroz niz aktivnosti demonstrirana je prava snaga ove posljednje inovacije globalnog tehnološkog brenda HONOR.

„HONOR Magic6 Pro dosad je privukao veliku pozornost jer je postavio nove standarde u industriji i redefinirao granice premium segmenta pametnih telefona. U HONOR-u ćemo nastaviti pomicati granice, posebice kada je u pitanju razvoj inovacija koje su usmjerene na dodatno unaprjeđenje korisničkog iskustva“, istaknuo je Peter Zhu Di, generalni direktor HONOR-a za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju te dodao kako se uređaj ističe u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom.

Napredne fotografske mogućnosti pod budnim okom vrhunskog fotografa

Upravo na motovunskim gradskim zidinama vrhunsku kameru HONOR Magic6 Pro-a, testirao je poznati fotograf i edukator Goran Kovačević. Kovačević je okupljenima održao i edukativnu radionicu mobilografije na kojoj je prezentirao napredne postavke fotografiranja uz pomoć pametnog telefona HONOR-a Magic6 Pro i njegovog Falcon sustava kamera. Riječ je o sustavu koji koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI), koja omogućuje snimanje svijetlih i živopisnih fotografija s impresivnim detaljima pa tako ovaj premium pametni telefon može zadovoljiti potrebe i zahtjeve profesionalnih fotografa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HONOR Hrvatska (@honor.hrvatska)

„Kada je u pitanju kamera, pametni telefoni današnjice u nekim segmentima zaista mogu konkurirati profesionalnim fotoaparatima. Tu se definitivno ističe HONOR Magic6 Pro koji omogućuje fotografije zadivljujuće oštrine, jasnoće i detalja, a fascinantna je i mogućnost hvatanja scena brzog kretanja zahvaljujući tehnologiji umjetne inteligencije. Snaga procesora, uz razvijen softver, daje nam optimiziranu komputativnu fotografiju u djeliću sekunde, zbog koje uređaj i dobiva nagradu DXOMARK-a za najbolje mogućnosti kamere 2024., osvojivši najvišu ocjenu 158. Ovaj sam pametni telefon koristio za mobilografiju više od tjedan dana i oduševio me svojim mogućnostima“, naglasio je Kovačević te dodao kako je HONOR Magic6 Pro opremljen i najboljom telefoto kamerom u industriji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IVAN MILIĆ (@the_ivxn)

No, snaga kamere krije se i u njezinoj sposobnosti snimanja i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, pa su čak i u tamnom vinskom podrumu Roxanich Winery and Design Hotela nastale vrhunske fotografije. 

Novi standardi u kvaliteti zaslona i trajanju baterije

Kada su u pitanju druge značajke ovog premium pametnog telefona, ovdje je neizostavno istaknuti i bateriju koja je u Motovunu izdržala cjelodnevne aktivnosti – i šetnju na obroncima rijeke Mirne i fotografiranje i radionicu na kojoj su svi imali mogućnost isprobati kameru. HONOR Magic6 Pro dolazi s potpuno novom, drugom generacijom silicij-ugljične baterije s HONOR E1, čipsetom za upravljanje potrošnjom za poboljšanje energetske učinkovitosti. Zbog velikog kapaciteta baterije od 5600 mAH, korisnici mogu bezbrižno mogu koristiti svoj uređaj tijekom dva dana, a u slučaju pražnjenja, uz HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge od 66 W,  mogu ga napuniti do 100% u samo 40 minuta

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HONOR Hrvatska (@honor.hrvatska)

Nezgode su, srećom, u Motovunu izbjegnute, no i da ih je bilo – HONOR Magic6 Pro ima i najotpornije staklo zaslona u industriji. Zaslon sadrži napredne materijale s 50% poboljšanjem gustoće kristala, što poboljšava njegove sposobnosti apsorpcije udaraca do 10 puta, u usporedbi s običnim staklom

Jedini telefon s čak pet zlatnih DXOMARK oznaka u 2024. 

HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio čak pet zlatnih oznaka u 2024., a ističe se u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom. Ovo postignuće označava nepokolebljivu predanost HONOR-a inovacijama i njegovo vodstvo u iskorištavanju vrhunske tehnologije za poboljšanje korisničkog iskustva.

Uređaj je u prodaji još od prošlog tjedna, kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura, a dolazi u crnoj i zelenoj boji. 

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/  

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

druge vijesti