HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Povodom predstavljanja najnovije Galaxy S24 serije pametnih telefona, tvrtka Samsung Electronics Adriatic sinoć je organizirala spektakularni događaj u zagrebačkom Mint Club & More. Partneri, mediji i brojni drugi uzvanici te koncert upriličili su premijerno predstavljanje Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24 pametnih telefona u Hrvatskoj – uređaja kojima započinje nova era umjetne inteligencije.

Tvrtka Samsung Electronics Adriatic je tjedan dana nakon globalne premijere organizirala ekskluzivni događaj u zagrebačkom Mint Club & More kako bi predstavila niz inovacija koje će transformirati način na koji korisnici doživljavaju svoje pametne telefone. Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24 impresioniraju svojim mogućnostima i performansama, kao i elegantnim dizajnom.

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti našu najnoviju inovaciju – Galaxy S24 seriju pametnih telefona koja postavlja nove standarde u mobilnoj tehnologiji, omogućavajući vam da istražite potencijal umjetne inteligencije. Galaxy AI, osmišljen na našem inovacijskom nasljeđu, predstavlja siguran korak u budućnost mobilnih uređaja te s ponosom najavljujemo podršku sedam godina sigurnosnih ažuriranja i sedam generacija nadogradnji operativnog sustava, počevši od Galaxy S24 serije koja će definirati sljedeće desetljeće mobilnih inovacija“ izjavio je Hrvoje Rendulić, voditelj marketinga u tvrtki Samsung Electronics Adriatic.

PROČITAJTE: Cijeli svijet luduje za ovim pametnim telefonom, a sad je stigla i nova serija!

Široki krug uzvanika, uključujući novinare iz cijele Hrvatske, stručnjake iz industrije te poznate influencere zabavljala je pjevačica. Osim glazbenog spektakla, uzvanici su imali priliku istražiti razne postavljene interaktivne zone i prošetati Galaxy svjetlosnim tunelom. Okupljeni su tako imali jedinstvenu priliku isprobati i doživjeti inovativne uređaje, njihove snažne performanse te profinjeni dizajn koji prati svaki korak potreba modernih korisnika. U večeri gdje je mašta postala stvarnost, kreirali su osobne priče, a zahvaljujući značajki Nightography dobili kristalno jasnu uspomenu na ovo nezaboravno iskustvo uz korištenje Quick Share za brzo slanje fotografija sebi. Također su imali i jedinstvenu priliku isprobati inovativnu značajku Circle to Search with Google, koja se pokazala izvrsnim partnerom za istraživanje – samo jednim pritiskom ili potezom S Pen olovke označili su detalje koji ih zanimaju, dok je Galaxy S24 prepoznao njihovu namjeru i pružio relevantne rezultate.

Divno je dijeliti ovo iskustvo s brojnim stručnjacima i kolegama te sam zaista oduševljena svime što smo večeras vidjeli i imali priliku doživjeti. Ovo će definitivno biti večer za pamćenje – ispunjena inovacijama, glazbenim doživljajem i fascinantnim tehnološkim dostignućima, a posebno sam uzbuđena što ću novitete i još kvalitetniji sadržaj moći podijeliti sa svojim pratiteljima“, izjavila je influencerica Katarina Bačurin.

PROČITAJTE: Donosimo četiri razloga zašto izabrati Samsung televizore velikih zaslona

„Svijet umjetne inteligencije dobiva drugu dimenziju predstavljanjem Samsung Galaxy S24 serije pametnih telefona jer njihova dvostruka memorija i inovativne značajke čine uređaje neizostavnim dijelom svakodnevnice, kao i poslovnog svijeta. Posebno bih istaknuo kameru koja mi pomaže prilikom snimanja glazbenih spotova i trenutaka „iza scene“ koje dijelim sa svojim obožavateljima.“, rekao je akademski plesač i estradni umjetnik Endi Schrotter.

Pametni telefoni iz Galaxy S24 serije dostupni su u posebnom periodu pretprodaje, gdje uz kupnju jednog od uređaja dobivate model s dvostrukom većim memorijskim prostorom po cijeni osnovne varijante, čime se može ostvariti značajna ušteda i dodatni bonus. Vrijeme pretprodaje traje od 17. do 30. siječnja ili do isteka zaliha, a sve informacija potražite na linku.

druge vijesti