HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Brojni poznati koji su sinoć među prvima u svijetu imali priliku pogledati film, oduševljeni su spektaklom koji dugo iščekivao, među njima su i Neven Ciganović, voditelj Dalibor Petko, Luciano Plazibat, Marko Gregurić, radijski voditelj Ermin Preljević, influencerica Nika Ilčić, glazbenik Pero Radojčić – Bizzo, Mijo Matić, Marko Bratoš, Gina Damjanović, Lucija Lugomer, Lara Vukušić, Aleksandra Milinković, Dubravka Švegar te Tik Tokerski kolektiv Crew. Svi su redom bili oduševljeni ovom DC-jevom once-in-a life-time epskom senzacijom.

Bogatu glumačku postavu osim glavnog lika, kojeg utjelovljuje Ezra Miller, i Michaela Keatona u ulozi kultnog Batmana, upotpunjuje i Ben Affleck u ulozi drugog Batmana, Michael Shannon kao General Zoda, kao i kinematografski debi Sashe Calle u ulozi superjunakinje Supergirl.

U filmu Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom.

Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru saznajte već danas na pretpremijernim projekcijama u kinima diljem Hrvatske na kojima možete osvojiti Limited Edition plakate DC superjunaka te Flash Collector’s edition stripove.

Ulaznice možete osigurati na blagajnama kina ili putem web stranica kina.

FLASH je od danas u kinima u distribuciji Blitza.

Oznake:

druge vijesti