HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Novi supermarket u Korenici, na adresi Vranovača 80, prostire se na 2.000 m2 moderno uređenog prostora opremljenog vrhunskom opremom najviših trgovačkih standarda. Bogata ponuda poznatih brendova i široki asortiman robnih marki kupcima nudi veliki izbor i povoljne cijene. Za svakodnevnu kupovinu na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, zelene tržnice, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s ponudom jednostavnih toplih jela. Veliki izbor kvalitetnih suhomesnatih delikatesa i sireva opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa.

Važno je napomenuti kako je ovim projektom zaposleno 30-ak djelatnika iz Korenice i okolice, a cijelom je kraju sada dostupna raznovrsna ponuda prehrane i neprehrambenih proizvoda, najboljeg omjera cijene i kvalitete.

plodine

Povodom otvorenja novog supermarketa za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade.

Plodine su povodom otvorenja novog supermarketa u Korenici donirale 1.300 eura OŠ „Dr. Franjo Tuđman“ i 1.300 eura OŠ „Plitvička Jezera“.

Radno vrijeme Plodina Korenica je od ponedjeljka do subote 7:00 – 21:00, te radnim nedjeljama od 7:00 – 21:00 sati. Nedjelja 21.04. bit će radna. Za ostale nedjelje i radno vrijeme supermarketa više informacija dostupno je na plodine.hr/supermarketi

plodine

druge vijesti