HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon sjajnih koncerata u riječkoj Dvorani mladosti i osječkom Gradskom vrtu, dvoranska turneja Prljavog kazališta večeras se nastavila u prepunoj varaždinskoj Areni. Treći je ovo u nizu koncerata, u svega deset dana, u sklopu turneje ‘Stare navike’, kojom neumorni Prljavci oduševljavaju publiku diljem zemlje.

Kako su najavili i prije početka turneje, Jasenko Houra, Mladen Bodalec, Damir Lipošek, Fedor Boić, Marko Karačić te Marko Lazarić, za ovu priču pripremili su poseban repertoar i nastup drugačije koncipiran nego na prethodnim turnejama, čemu je večeras imala prilike svjedočiti i varaždinska publika.

PROČITAJTE: Najveća regionalna zvijezda Severina uputila je najljepšu poruku svojim fanovima

Ipak, najveće uspješnice benda, poput ‘Marina’, ‘Mojoj majci’, ‘Heroj ulice’, ‘Sve je lako kad si mlad’, ‘Pisma ljubavna’, ‘Kiše jesenje’, ‘Kao ja da poludiš’, ‘Crno-bijeli svijet“, ‘Mi plešemo’, ‘Tu noć kad si se udavala’ i ‘Ma kog’ me Boga za tebe pitaju’, očekivano, ni ovaj put nisu izostale s repertoara, a kod publike su izazvale najveće oduševljenje i probudile najdublje emocije. Upravo sposobnost da se povežu s publikom kroz iskrene i emotivne tekstove, jedan je od ključnih razloga uspjeha dugog već 45 godina, tijekom kojih je ovaj kultni rock sastav ostavio neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti zemlje i osvojio srca mnogih generacija.

druge vijesti