HELLO
Domagoj Kukec

Madonnini bližnji brinu se za nju dok se ona oporavlja od nedavne hospitalizacije.

“Iako su Madonnina djeca željela da se ne forsira prerano, znaju da je glazba njezina strast i da je odlučna biti na turneji”, otkrio je izvor u najnovijem izdanju časopisa Us Weekly. “Vjeruju da sluša svoje tijelo i da će ići lagano ako bude potrebno.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna, koja ima 65 godina, ima šestero djece. Kćerku Lourdes Leon, 27, ima s  Carlosom Leonom, a sina Rocca Ritchieja, 23, s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem. Pjevačica također ima posvojenog sina Davida Bandu, 18, i kćer Mercy James, 17, te blizanke Stellu i Estere, u dobi od 10 godina.

PROČITAJTE: Madonna otkriva tajne svog povratničkog nastupa – Emotivna izvedba, obiteljski trenuci i neočekivane geste za mir! Pogledajte što se dogodilo na spektakularnom otvaranju Celebration turneje!

Ranije ove godine, Madonna je bila u jedinici intenzivne njege nekoliko dana dok se borila s ozbiljnom bakterijskom infekcijom. Njezin dugogodišnji menadžer Guy Oseary rekao je u lipnju njezinim obožavateljima da se “bolje” i očekuje se da će se “potpuno oporaviti”. Međutim, dobitnica Grammyja morala je odgoditi turneju. “Trenutno ćemo morati odgoditi sve obveze, uključujući turneju”, rekao je Oseary putem izjave na Instagramu. “Podijelit ćemo više detalja čim ih imamo, uključujući novi datum početka turneje i odgođene nastupe.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Nekoliko dana kasnije, Madonna je puštena iz bolnice. Početkom srpnja prekinula je šutnju o svojem zdravstvenom problemu i objavila kako su je njezina djeca i obožavatelji inspirirali da se usmjeri na “jačanje”.

“Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i riječima iscjeljenja i ohrabrivanja. Osjećala sam vašu ljubav. Na putu sam prema oporavku i nevjerojatno sam zahvalna na svim blagoslovima u svom životu”, napisala je na Instagramu tada. “Moja prva misao kad sam se probudila u bolnici bila su moja djeca. Druga misao bila je da ne želim razočarati nikoga tko je kupio ulaznice za moju turneju.”

PROČITAJTE: Kraljica popa ponovno šokira – Madonna prekida turneju?

Kraljica popa je pohvalila svoju djecu što su bila uz nju u nevolji.

“Ljubav obitelji i prijatelja najbolji je lijek. Mjesec dana nakon izlaska iz bolnice i mogu razmišljati”, napisala je u srpnju uz seriju fotografija na Instagramu s Lourdes i sinom Davidom. “Kao majka, zaista možete misliti samo o potrebama svoje djece i davati im sve. Ali kad su stvari bile loše, moja djeca su zaista bila uz mene. Vidjela sam njihovu stranu koju nikad prije nisam vidjela. To je napravilo razliku.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Dva mjeseca kasnije, Madonna se vratila na pozornicu u Londonu i otvorila turneju Celebration. Tijekom svog nastupa, superzvijezda je priznala da ni ona ni njezina djeca nisu mislili da će preživjeti.

“Zaboravila sam pet dana svog života – ili svog umiranja. Ali anđeli su me štitili”, rekla je publici u listopadu. “Ako želite znati moju tajnu, kako sam preživjela, pomislila sam, ‘Moram biti tu za svoju djecu. Moram se izvući zbog njih.”