HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slušalice su dizajnirane u stilu Ratova zvijezda do najmanjeg detalja kako izvana tako i iznutra, dok kutija nosi znak lika Stormtroopera! Xiaomi Buds 3 dolaze i uz prigodne zvučne efekte u određenim radnjama kako bi vas u potpunosti uvele u Ratove zvijezda, jednostavno se spajaju na Bluethooth te podržavaju i Google brzo uparivanje.

Xiaomi Buds 3 bežične slušalice opremljene su snažnim ANC-om koji donosi do 40dB sposobnosti poništavanja buke. Sa tri mikrofona za pozive omogućuju čiste pozive čak i na bučnim mjestima. Sadrži lagani način rada za opuštanje, šetnju parkom pa čak i način rada za bučnu željeznicu putem do posla. Način transparentnosti omogućuje poboljšanje glasa kako bi glasovne frekvencije bile jasne te kako biste mogli pričati s prijateljima i u bučnim okolinama bez puno ometanja. Jednostavne su za korištenje i udobne za nošenje, a baterija traje do ukupno 32 sata s kutijicom za punjenje.

xiaomi

DARIVANJE!

HELLO! Croatia x XIAOMI
Xiaomi Star Wars bežične slušalice

  1. Zapratite Facebook stranice HELLO! Croatia i XIAOMI
  2. Zapratite Instagram stranice HELLO! Croatia i XIAOMI
  3. Podijelite link ovog teksta na vašem Facebook profilu uz obaveznu opciju PUBLIC/JAVNO,
  4. Ispod Facebook objave ovog teksta tagirajte 5 osoba s kojima volite partijati,
  5. Lajkajte i komentirajte što više Facebook objava na stranici HELLO! Croatia jer se aktivnost na društvenim mrežama itekako uzima u obzir prilikom izvlačenja sretnog dobitnika/ce.

POZOR!

  1. Zapamtite da najviše cijenimo i nagrađujemo redovnu aktivnost na našoj Facebook i Instagram stranici, a ne samo kad je darivanje u tijeku. Također, komentari u vidu samo emotikona se ne računaju već isključivo smisleni komentari napisani nakon pročitanog teksta.
  2. Zabranjeno je tagiranje dobitnika ili dobitnice u komentarima da im se čestita i obavijesti o tome da su osvojili nagradu. To nam ukazuje samo na to da se radi o profesionalnim igračima te ćemo poništiti darivanje.

Sretna dobitnica ili dobitnik bit će objavljeni unutar ovog teksta, a mora se javiti u roku od 3 radna dana u Inbox naše FB ili IG stranice radi dogovora o preuzimanju nagrade. Nagrada će na adresu izvučene osobe biti poslana u roku od 45 radnih dana.

DOBITNIK 18.09

  • Mario Sečević Mladi Sele

Molimo sretnu dobitnicu da nam se javi unutar tri radna dana u naš FB inbox ili IG inbox radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Nagrada će biti poslana u roku od 45 radnih dana.

druge vijesti