HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U glavnim plesnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin uz 30ak talentiranih plesača. Ekipa je nenajavljeno zaplesala na punom Cvjetnom Trgu, demonstrirajući moć i kraljevstvo nove essence maskare. Uzbuđenjima nije bilo kraja jer su prolaznici nagrađeni novom maskarom “Call Me Queen” kako bi mogli i sami ostvariti savršeni kraljevski look kod kuće!

essence

essence Call me Queen maskara više je od makeup proizvoda; to je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost koja se krije u svakoj ženi.

essence

Nova essence maskara osvaja Hrvatsku

Nema sumnje da nas essence uvijek iznova iznenadi svojim kreativnim aktivacijama kao i trendi proizvodima. essence je postao jedan od najtraženijih makeup brendova u Europi. essence nije samo popularan, već i postavlja trendove u industriji ljepote, a njegova prisutnost na TikToku dodatno pojačava njegovu popularnost.

essence

Spremi se zauzeti svoje mjesto na tronu uz essence proizvode, a essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta.

essence

Načuli smo da rasplesana essence obitelj ide dalje, sljedeća postaja joj je Sarajevo, pa Beograd i na kraju Ljubljana, essence royal family rules!

essence

👑 Neka tvoj pogled priča priču – priču o kraljici koja zna što želi i kako to postići 👑

essence essence essence essence essence essence essence essence

druge vijesti