HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Barbara Millicent Roberts, poznatija kao lutka Barbie, stvorena je davne 1959. godine. Uz nju su odrastale brojne generacije, a Barbie je tijekom godina mijenjala uloge i zanimanja. Nije bilo toga što Barbie nije mogla postići i na taj je način inspirirala (barem ona tako misli) milijune, vjerojatno i milijarde žena. Ali Barbie nije samo lutka, ona je ideja koja živi duže od pojedine lutke i njena je misija poticanje važnosti vjerovanja u sebe,  girl power, promicanje životnih vrijednosti te ono najbitnije, raznolikost svakog pojedinca!

Barbie je do sada imala brojne animirane filmove, ali ovaj filmski hit o kojem bruji cijeli svijet nešto je sasvim posebno. Margot Robbie i Ryan Gosling su briljantan par, kao i cijela glumačka postava zbog kojih ćete na dva sata uroniti u ružičasti svijet s nevjerojatnim preokretima. Ako ste se ikada zapitali kako bi izgledao prijelaz iz Barbie svijeta u pravi svijet, napokon ćete saznati…

U CineStar kina Barbie stiže pretpremijerno u srijedu 19. srpnja, a u svim gradovima održava se CineLady event uz projekcija filma, s posebnim poklonima i pićem dobrodošlice te se su mnoge CineLady dvorane već rasprodane! Isto tako i Tres Chic pretpremijera u Kaptol Boutique Cinema. U pretprodaju su puštene i mnoge redovne projekcije jer ovaj film treba pogledati svatko, i ona osoba koja voli ili je voljela Barbie kao i svi oni koji nisu team « barbie » .

Greta Gerwig i njezin partner Noah Baumbach, oboje nominirani za Oscara, potpisuju režiju filma. Uloga legendarne plavuše pripala je australskoj ljepotici koja bira najbolje uloge – Margot Robbie, dok je njezinog odabranika, preplanulog Kena, utjelovio glumac Ryan Gosling. Ostatak uistinu bogate glumačke postave predstavljaju velika hollywoodska, ali i glazbena imena : Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.

U svih 11 gradova u Hrvatskoj, CineStar kina će posjetiteljicama CineLady večeri omogućiti poklone za najsretnije u suradnji s partnerima programa; uz piće dobrodošlice, osigurani su i bogati pokloni CineLady partnera: Dukat, La Piel, Jana Kolagen, Avon, Barcaffe, Schweppes. Uz to, u Z centru će moći dobiti poklon Anda poklon bon, a za odličnu atmosferu pobrinut će se DJ-ica KikiB. U Kaptol Boutique Cinema osim odličnih photo kutaka, Poliklinika Milojević poklanja 400 poklon bonova, svaka posjetiteljica dobiva roman, Foreo poklon i bon Manos nail studija,  a najsretnije očekuju i La Piel specijalni paketi, Toyota CHR probna vožnju ili Apivita poklon.

Kino ulaznice za najiščekivaniji film godine u distribuciji Blitz filma, koji će oduševiti sve one koji vole, ali i one koji ne vole Barbie, dostupne su na blagajnama CineStar kina i online na www.cinestarcinemas.hr

Oznake:

druge vijesti