HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ujedinjeni pod krilaticom “Player First!”, stručnjaci koji se brinu o klubovima kao što su Real Madrid, Manchester United, Bayer 04 Leverkusen i AC Milan iznijeli su predavanja o postignućima medicine u rezultatima igrača te prevenciji i saniranju ozljeda. Pridružili su im se i kolege s druge strane Atlantika, poput dr. Christophera S. Ahmada, koji vodi medicinski tim New York Yankeesa i dr. Kristofera Jonesa, koji se brine o LA Lakersima.

Kao partner konferencije, One&Only Portonovi, sportskim liječnicima i njihovim gostima predstavio je svoj jedinstveni wellness program elitne švicarske kuće Chenot koji povezuje sofisticirane aspekte brige o tijelu, čišćenja organizma od toksina, nutricionistički program, metode prevencije štetnih utjecaja na organizam i kombinaciju tretmana koji imaju djelotvorne učinke na fizičko i mentalno zdravlje.

One&Only Portonovi

Nadja Djordejvić, dr. Gordana Rajković i dr. Gray O’Driscoll (Manchester United)

Jedini Chenot Espace na Jadranu poznata je adresa za uspješne poslovne ljude koji u programima kreiranim za njihove osobne potrebe pronalaze odlične rezultate u kratkom vremenu. Desetogodišnje iskustvo Chenota pokazalo se izvrsnim i za profesionalne sportaše.

One&Only Portonovi i Futbol Doctors Network, čiji je predsjednik Dr. Niko Mihić, Kanađanin hrvatskih korijena koji se godinama brinuo o nogometašima kluba Real Madrid, najavili su daljnju suradnju te će jedinstveni Chenot program u resortu One&Only Portonovi uskoro iskusiti liječnici najvećih europskih nogometnih klubova.

“Bila nam je izuzetna čast i posebno zadovoljstvo što smo bili dio ove prestižne konferencije. Uz kvalitetna predavanja, upoznali smo vodeće stručnjake iz sportske medicine te dobili priliku da im predstavimo Chenot program i prednosti koje nudi za profesionalne sportaše. Posebnu zahvalnost iskazala bih dr. Niki Mihiću, koji nam je bio predivan domaćin i otvorio nam je vrata, proširio vidike uz mogućnost suradnje”, rekla je Dr. Gordana Rajović, ispred Chenot Espace u resortu One&Only Portonovi dodajući: “Veliko mi zadovoljstvo svjedočiti uspješnosti metode Chenot kad zadovoljni gosti koji nakon boravka u One&Only Portonovi i tretmana odlaze s velikim osmijehom na licu. To je najveća nagrada za nas liječnike.”