HELLO
Domagoj Kukec

Ususret lijepom vremenu, taman uoči početka još jedne sezone vjenčanja, očaravajuću modnu kampanju donosi Le Concept by Alex, ekskluzivni multibrand bridal salon naše najuspješnije dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Glavna zvijezda i zaštitno lice ove priče prelijepa je Nesrin Sanad, poznata egipatska glumica, model, umjetnica, humanitarka i influencerica s hrvatskom adresom. 

Divna Nesrin, iza koje su naslovnice i suradnje s brojnim časopisima od Voguea do Harper’s Bazaara, manje i veće uloge u nekoliko sjajnih filmova, poput one u filmu Brzi i žestoki, brojne revije i suradnje s nekim od najvećih modnih brandova današnjice (Max Mara, Mugler, Dior, Chane, Jimmy Choo, Gucci, David Koma, Cartier, Fendi, Louis Vuitton, …) na najljepši je način utjelovila sliku savršene mladenke, smjele i odlučne, koju na njezin najsavršeniji dan u životu baš ništa ne može iznenaditi. A upravo je takva i sama Nesrin, čije je široke poglede na svijet uvelike oblikovalo njezino bogato životno iskustvo, odrastanje u različitim zemljama i kulturama, putovanja i rad na svim stranama svijeta.

Nesrin Sanad

“Istina je da je moje odrastanje, satkano od brojnih globalnih utjecaja, uvelike utjecalo na to kakva sam danas osoba. Svako moje kulturološko iskustvo iz svih krajeva zemaljske kugle, doprinijelo je proširenju mojih vidika, usvajanju novih znanja i običaja i pretvorilo me u vječno znatiželjnu i otvorenu osobu kakva sam danas, budući da još uvijek beskrajno uživam u otkrivanju svega novog i lijepog” – govori Sanad, ne krijući koliko je sretna što ima priliku raditi i na hrvatskom tržištu, budući da već neko vrijeme živi u Istri. 

Nesrin Sanad

“Snimanje za Le Concept bilo je toliko savršeno na više razina, počevši od divnog i profesionalnog tima s kojim sam surađivala, preko dinamike samog snimanja, do tog divnog, čarobnog interijera koji je zapravo san svake buduće mladenke, pogotovo ako se uzme u obzir da je ispunjen predivnim haljinama i dodacima, za baš svaki stil i tip djevojke. Mene je pak potpuno osvojila bodycon haljina Vere Wang koju sam nosila na snimanju, čiji je savršen i gotovo bezvremenski kroj pravo utjelovljenje senzualnosti i elegancije. Inače sam, kada govorimo o vjenčanjima, ali i općenito o modi, definitivno onaj tip koji misli da je manje zapravo više. Njegujem taj pomalo old-money stil bezvremene estetike i elegancije. No, sviđaju mi se i vjenčanja u koja je u savršenoj mjeri ukomponiran i dašak luksuza i sofisticiranosti, za upravo savršeni balans profinjenosti i raskoši” – govori ova prelijepa Egipćanka i dodaje kako je kod potrage za savršenim vjenčanicom uvijek, prije svega, važno znati što odgovara tvom stilu i osobnosti i da je uvijek dobro imati dvije opcije – jednu haljinu za samu ceremoniju i jednu opušteniju za kasniji ples s uzvanicima.

PROČITAJTE: U vintage stilu – Izašle odlične nove fotografije za rođendan Lane Del Rey

U Le Concept bridal kampanji koja slavi ženu i naglašava individualnost svake od njih, Nesrin je utjelovila baš takvu mladenku, unikatnu i hrabru na svom putu uplovljavanja u bračnu luku. Poruka ove divne modne bajke je da svaka žena zaslužuje osjećati se fantastično, pritom predivno spajajući tradicionalne i suvremene vrijednosti i naglašavajući sve one kvalitete i vrijednosti koje svaku mladenku čine svijetom i bajkom za sebe.

Suradnjom s Nesrin Le Concept by Alex hrabro je zakoračio u novu godinu i zapravo se savršeno nadovezao na prošlu u kojoj su haljine ovog luksuznog salona iz zagrebačke Ilice 15 bile glavne zvijezde nekih od najpraćenijih vjenčanja u svijetu i regiji. Podsjećamo, upravo je u njihovoj haljini sudbonosno DA izrekla novinarka Fani Stipković na svom vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša Fernanda Hierra, potom novinarka Iva Šarić za Dinamovog nogometaša Bruna Petkovića, a svijet sada željno iščekuje dubrovačko vjenčanje američke Hrvatice Nicole Artukovich, koja se u svibnju udaje za Liama Stewarta, hokejaša i sina slavnog glazbenika Roda Stewarta, također u Le Concept kreaciji.

druge vijesti