HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Novi supermarket u Pregradi, na adresi Janka Leskovara 12/2, prostire se na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. U skladu s vodećim trgovačkim trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi zaista veliki izbor uz povoljne cijene. Tako su za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa.

Omiljene Plodine otvorile su još jednu trgovinu

Važno je napomenuti kako je ovim projektom zaposleno 35 djelatnika iz Pregrade i okolice, a cijelom je kraju sada dostupna raznovrsna ponuda prehrane i neprehrambenih proizvoda, najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade.

plodine

Radno vrijeme Plodina Pregrada je od ponedjeljka do subote 7:00 – 21:00, te nedjeljom od 7:00 – 18:00 sati. U nedjelju 14.01. supermarket Pregrada bit će otvoren, a za ostale nedjelje i radno vrijeme supermarketa više informacija dostupno je na plodine.hr/supermarketi

plodine

druge vijesti