HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ovaj prestižni događaj ponosno podržava Ministarstvo Turizma i Sporta Hrvatske, naglašavajući važnost turističkog aspekta naše zemlje. Pod direkcijom Nikoline Poropat, čiji je neumorni rad kroz godine dokazao značaj ovog natjecanja, Izbor Miss i Mister Turizma Hrvatske postaje ključni Izbor ljepote u našoj zemlji.

Nikolina Poropat nedavno je upravo svojim marljivim trudom zaslužila i titulu direktorice Miss Turizma Europe u Londonu, što će imati veliki utjecaj na promociju hrvatskog turizma širom Europe. Naime, Ovogodišnji Izbor Miss Europe po prvi puta u povijesti održati će se u Hrvatskoj, i to u luksuznom resortu PETRAM u Savudriji, početkom rujna. 

“Izbor Miss i Mister Turizma od drugih sličnih manifestacija razlikuje se po naglasku na promociji turizma i kulturne raznolikosti. Glavni cilj mu je promovirati destinacije i poticati svijest o turizmu, dok se ostali izbori često fokusiraju na opću ljepotu i osobne kvalitete kandidatkinja“, izjavila je vlasnica i direktorica ove prestižne licence, te dodaje: “S obzirom da je turizam najvažniji hrvatski ekonomski sektor, i više smo nego sigurni kako je upravo Hrvatska najbolji izbor za Miss Turizma Europe.“

Ovo događanje zasigurno će privući pažnju uglednih gostiju i zaljubljenika u ljepotu, pridonoseći ne samo afirmaciji ljepote već i promociji Hrvatske kao vrhunske destinacije za turizam. 

druge vijesti